Привет :012:
загубих се малко, защото си дадох време да почета, както Happy58 ме посъветва, за СЛВ в Скорпион и 5ти дом, както е при мен.
Не, че не съм ги изследвала и преди, но знаете как всеки нов прочит дава различен поглед, особено, когато вече сме понатрупали и още опит/багаж.
Излиза, че доста добре си следвам СЛВ.
На практика, до 30тата си година я карах абсолютно по ЮЛВ в Телец - главоломно учене, кариера, собствено жилище, много добро заплащане и т.н.
На 30г. родих детето си и то стана приоритет N1, както и неговия баща и кариерата му. (продадох дом, дадох спечеленото на половинката и загърбих офиса)
Не стана по най-лесния начин за мен, разбира се. Имах планове да се върна на работа, но "обстоятелствата ме принудиха" и в последствие се убедих, че това е най-верният път.
Питам се, защо, ако очевидно отдавна съм завъртяла посоката на 180 градуса (визирам ЮЛВ > СЛВ), скъсала съм с материалния свят на кариеризма, повярвала съм дълбоко в смисъла на родителството и отдаването на майчината любов, подкрепяла съм мъжа си през всичките тези 10 години, така че той неимоверно израстна в това, което прави... та въпреки това, аз трябва да претърпя катарзиса, който всички ми предначертаха заради Урановите квадратури в идните 2-3 години?
Ясно е, че когато човек се противи на пътя си, накрая все пак бива вкарван в него дори и със средствата на най-трудните уроци.
Но, аз си дадох сметка, че далеч не съм се противопоставяла на моя СЛВ.
Да, мъчно ми е понякога за старите времена, но знам, че на душата ми вече би й било много тясно м-ду стените на офиса.
Едно от главните послания на 5ти дом е да отдадеш любовта си и да следваш интересите на другия/другите, чрез което и ти да бъдеш щастлив.
А в последните 2 години дори измъдрих проект (доста иновативен - точно по Уран), който изцяло е свързан с добруването на децата. И който намирам доста труден като реализация поради липсата на партньори, но това е друга тема.
Не разбирам, помогнете ми, моля! Защо и какви "шамари" имам да ям въпреки всичко?!