При Уран май е така - две напред, една назад, по делата на дома, където се намира. При мен Уран също е У6, в момента в 8. Странно е, целият транзит в 7 преживях с мъжа ми кротко на семейни начала. Когато застана точно на К8 (по Плацидус), узаконихме връзката. Дни след това Уран тръгна назад и се почувствах хваната в капан. Това ми беше много учудващо, защото бях твърдо убедена, че един подпис нищо не променя. Тогава, връщайки се в 7, кумулираните и утаени проблеми на връзката изплуваха рязко и неочаквано. Изведнъж осъзнах, че нещата са така отдавна, но не съм била способна да го разбера, освен това е било рано. Искам да уточня, че с Уран на К8 направих първия опит за забременяване точно след сватбата, тогава изведнъж разбрах, че не искам деца от мъжа ми, защото го мразя за това, че ме е наранявал като жена всичките години. Тогава разбрах също, че имам няколко репродуктивни проблема. Така, и Уран тръгна назад и се върна 4-5 градуса в 7. Появиха се един след друг двама господа, неочаквани и неканени, които преживях трудно и благодарение на които осъзнах какво всъщност ми е нужно и важно във връзката. Когато се разделих с втория, Уран пак беше на К8 и след това нагази дълбоко в 8. Докато се мотаеше около К8 имах разни прозрения за предстоящите събития. Например в продължение на месеци преди бурята се чудех без причина, как живеят хората без секс с години. Даже се зачудих защо се чудя. После разбрах лично. Вторият господин пък го виждах в мислите си откъслечно преди да се появи, добре че не разбирах какво и защо виждам. И други такива. В сферата на работата нещата се променят внезапно и неочаквано, появяват се хора от нищото и почвам да работя с тях. Мъжът ми започна да ми купува скъпи подаръци - техника, сега пиша от чисто новия си телефон. Това ми създава много стрес. И сега ще видим в 8 какво ще префасонира този Уран. Той направи тригон към себе си, после и прогресивното ми новолуние направи точен тригон към наталния Уран и астрологията е станала хляб мой насъщен.