Не, нямам спомен да съм материализирала някаква страст честно казано. Обаче да, голяма веселба беше - живота ми се обърна на 180*. 2002г точно дни след сатурновия разврат почина татко от отравяне с гъби - видно от квадрата на Слънце с Нептун в натала. Няколко месеца след това разбрах, че мъжо не си седи на задника. И се започна едни дивотии и така до 2005 докато не ми писна на шапката и не го наритах да си ходи, щото имам слонско търпение ама и то си има граници... Отрязах работа, "приятели", ежедневие и започнах да променям всичко, което ми дойде на ума. Започнах да си задавам разни въпроси и така неочаквано се натресох при Кирчо Стойчев, с който се оказахме комшии и сме си играли като деца ама аз не го помнех :012:... Та така търсех си отговори, докато не разбрах, че никой не може да ми ги даде, ами аз сама трябва да ги намеря... И се започна едно ровене в езотерика, окултизъм и психология, та не ти е работа :57:...
Сега след сто години мога да кажа, че ако не бяха тогава тези събития, то аз нямаше да бъда човека, който съм сега, а наистина харесвам този човек :72:...