Привет
Нали всички следим статистиката при аспекти и реално произтекли събития и не мога да не споделя интересен развой при повторен аспект на транзитния ми Уран. А именно квадратура към натален Марс (в 1ви дом, съвпад Asc и после със Сатурн), Asc и Dsc - т.е. Уран транзитира 10 дом.
Случката е следната:
продавам жилище, което притежавах фиктивно от името на "партньор".
Сделката дали ще се случи или не, тепърва ще разбера, но интересното е, че ден преди 2-рия точен аспект на квадратурата, при почистване на таванското помещение на имота (по закон сме длъжни да предоставим на купувача изряден имот, за което наех фирма да почисти), ми се обадиха, че е намерен автомат "Калашников" с няколко пълнителя и кутии, пълни с патрони... :72:
Изсипаха се една патрулка и куп "криминални" полицаи
Вобще стана голяма джавала...
И все са ме питали дали нямам връзка с оръжия, военни и прочее и ето че изведнъж проимах :57:
Имаше и други проявления тази точна квадратура, но те не бяха изненадващи. Ама този филм с автомата направо ме разби!
А сега дали няма и да ме разследват?! А то цялото таванско помещение е отворено за добре дошъл всекиму. Пък аз там никога не съм стъпвала, ама знаеш ли на кого какво ще му хрумне?!?!