От добро добро не съм видяла.
Не мисля, просто където има застъпеното присъствие на Юпитер на човек все не му стига.
По натал си с предпоставки
да имаш да казваш на хората и ти си облякла това във форма, която е разбираема и познаваема за определен тип хора. Споделяш тази форма или формат с присъстващите и тук във форума, на което не съм забелязала някой да е отвърнал със завист и злонамереност, напротив всеки е благодарен на това, което споделяш. Ти сега се замисли, без да се врътнеш или приемеш твърде лично (Сатурн е на финалната права, Меркурий почти е готов да се обърне)както правиш обикновено, колко пъти ти каза благодаря, ей така , даже за това, че доста хора тук са съпричастни с всеки един от списващите тук, в това число и ти, когато споделят/е за неволите, лично преживяно. ? Просто прогледни и ще видиш, нали си чувствителна, сензитивна и ловиш другите какво мислят- що веднъж не улови моето благодаря към теб и благоразположение, а ? Аз на това викам добро за добро, въпреки кривото.
P.S. Коментарът ми не цели да започне поредната мелодрама и сега всеки да се включи как не го ценят, че само лошо среща в обкръжението си и тям подобни монолози до Коледа. Не съм назидателна, а съпричастна, просто винаги ще пиша с Меркурий /Марс-толкова мога. Очаквам, да съм адекватно разбрана. Благодаря, предварително и повярвай малко в чудесата, не защото предстои Коледа, а защото винаги ще ти "предстоят" хора- аз например, вярвам в отделния човек, за което си благодаря и на себе си, и на другия. Пожелавам ти добри и весели Коледни дни !