Алена, 2-ри дом, с какво разполагаме и как го ползваме, за да поддържаме живота си, как съхраняваме придобитото, какво ценим. Уран къде е време да въведем реформи, да ускорим чакащото пред прага, да бъдем естествени в проявите си, да
скъсаме синджира, да експериментираме.Уран идва от 8-ми, а 2-ри е 8-ми от 7-ми, какво от брака ти, което цениш и е съхранено, може да бъде революционализирано; 10-ти от 5-ти , има ли нов живот, в капацитета, талант/проект, които ползваш, така че да ти повлияят по нов начин на доходите, ще бъде ли оценен нов, креативен подход, по който ще изявиш своята уникалност. Ще смутиш ли другия с нестандартните си желания в интимната област ? Ще настъпи ли анархия в доходите ти, ако не ги ползваш по предназначение ? Разгледай Уран кои домове вижда от 2-ри дом. Щом е втори управител на 12-ти дом, неочаквани загуби, може да те накарат да започнеш да цениш повече това,което имаш или някои твои фантазии, сега неочаквано да се оформят като печеливши идеи. След като тази опозиция е по оста 2/8 ще бъдат засегнати най-силните ти желания и онова, което наистина искаш да имаш, само че няма го имаш по обичайния начин. Обикновено тази опозиция радикално сменя житейска посока.