не мисля, че транзита на уран върху венера в твоята карта показва само събитие в живота на приятелка. би трябвало на теб да ти се случи нещо по този транзит. може да спечелиш или изгубиш пари. дано е първото:)
при мен се прояви със запознанство с човек, който изигра важна роля в живота ми и напук на това което казват, че запознанство по уран е кратко, отношенията ни не са прекъснали вече години. съвпада беше в 9 дом.
при теб в кой дом е ? и кои домове упр. венера и уран ? извинявай, ако вече си ги писала тези неща, не ми се чете назад:)
За сега транзитите на Уран(мой У8) през стелиум в 10Д Луна,Венера,Слънце,Хирон се отразява в живота на мои близки.На първия транзит на Уран през Слънцето ми баща ми (Слънчев Овен) беше с опасност за живота.Писах,че на моя близка и се роди бебенце,мой близък(Слънчев Овен) почина,сега моя приятелка(Венера) се омъжва.Назад писах,че шефът ми претърпя животозастрашаваща злополука и го спасиха-това и инцидентът с баща ми ми се отрази най-силно.
Имах също така интерес към един мъж,но той не реагира както очаквах от него. :012:
Знам,че би трябвало да има проявление в личния ми живот,но дори не смятам да си сменям работата.
Това,което ме "ръчка отвътре" е за растеж в служебната йерархия,но едва ли ще стане в близката 1 година.
Тези неща ме вълнуват,но до този момент не ме касаят съвсем лично.