Flora,аз мисля,че с времето ще развиеш ,заложеното ти търпение ,просто ти трябва да натрупаш опит.Опозицията Луна/Марс те дърпа към емоционално неудовлетворение ,другата Луна /Нептун да проецираш настроенията си върху другите и Луна/Уран -тук малко психосоматика сякаш има.Може би трябва да не робуваш на навиците си ,а непрекъснато да "ковеш" нови ,така хем ще си в мир със Слънцето си ,защото ще твориш професия,хем ще намираш отдушник на Марс ,без да губиш посока и да чакаш някой друг или ситуация да те мотивират -Марс/Нептун.На повърхността си корава ,но отдолу си доста хлъзгава като темперамент-ползвай го това като коз-бъди жена-саламандър.
Не знам как се тълкуват възвратни карти ,в смисъл какъв е алгоритъма-просто импровизирах с твоята,хареса ми стелиума в Риби в 3-ти дом,а сега видях че и по натал имаш сходно звучене,значи има синхронизация в периода и трябва да ти се "сбъдват" амбициите по 10-ти дом ,но ако се настроиш на вълна "Ще бъда" .
Рени, благодаря за анализа
. Да, наситина добре си описала нещата- опозициите на луната са ми най-проблемни. Наскоро си мислех, че най- зле е опозицията с нептун но сега след като имам много голямо марсово влияние по транзити отвсякъде и прогресивна луна в опозиция на натален марс, не съм много сигурна. Но пък това неудволетворение движи напред. А настроенията наистина ми се менят по рачешки, може би ги проектирам въху другите, но и те ги проектират върху мен, най-вече техните ми влият, както и средата. Иначе мога лесно да се модифицирам. За възвратните карти и аз не съм много сигурна, но мисля, че се гледа позицията в случая на юпитер, кои домове са най-активни, асц и управителя му, в случая сигурно къде попадат и риби/стрелец. ( при венерин възврат сиг ще се гледат телец/везни ). Дано наистина "да стана", в момента още не съм напълно, но пък "ще бъда" си го повтарям винаги. А по втората карта точно около възврата имах събитие. И да дам добър пример с квадрата на юпи и сатурн в натала. Тогава получих положиелен отговор за една социална студенстка стипендия ( помощ),едни пари, които рално погледнато годините преди това сама си ги изработих, положих много усилия и така. Та, в следващите три години това ми даде шанса да работя по-малко, съответно да си завърша по-бързо образованието. Но на същия ден в който получих отговора ми пратиха и едно неочаквано известие, 1/4 от парите тогава отидоха за др, неща. Трябваше да се плаща един данък, а беше станал петорен, че и повече, защото господата в продължение на година ми пращали писма на неактуален адрес, който съм сменила официлано ( и понеже нямало отговор, лихвите нарастват). Опитах се да ги атакувам с адвокат, защото мислех, че все пак закона е направен както трябва за тяхната грешка, но се оказа, че в случая на хартия не мога да го докажа- абе, един вид, Бог дал, Бог взел е работата.