Резпада се, да. По някое време ще пиша за него - какво е да имаш нептун на рибешко слънце, набоцкваш се с морфин и айдеее, ама верно се настива!
Що е то Хирон, резбрах на ДЦ миналата година. Упс! И в момента. Охо, колко обяснява това! Края на годината ще е голямата... айде да не съм... - три месеца стационарен в точен аспект! Много боли, неговата гад! Края на годината последен шанс за излекуване!
Рени, щот ме питаш, не че ме питаш наистина, с майка ми свързвам Плутон. Тя е и ас скорпи, но не за това, просто беше див плутон едно време. Тази, дето ми е дала живот, се опитваше да ме убие. И още има остатъци от тоя навик. Още ме мрази от преди четири живота. Но и прощавам, заслужавам си го! Май Плутон ми се активира, когато Сатурн У5 мина през него три пъти преди година и половина - две. Така ме заболя по петия дом, но все стари, натрупани работи. Като да те боли апандисит, но да си траеш и търпиш, нищо да не казваш. И накрая като се спука... няма такъв ужас! Възможно ли е да трае толкова дълго? И кога ще спре? Кога спират дълготрайните транзити? Имам честта да опитам какво е да имаш всички планети върху слънце, луна, мерк и венера. Сатурн мина. Уран мина. Нептун мина. Сега остава Плутон. Щастлива съм, че са съвпади, а не опозиции, ще разбера есенциално какво е да съм всяка една от тях. Сега съм Нептун. И Плутон ще стана. Само за въдици ще се оглеждам повече. С Плутон накрая може и аз да пусна тайно някоя.
Момичета,