О, ти имаш СЛВ в съвпад с Марс. При това картата е нощна и Марс е планетата, която описва мъжа ти, а и е У7. Нормално е движението на възлите при теб да е свързано най-вече с отношенията с партньора. Може да имаш промяна не само в средата, а и в професията, целите.
Марсът ти е интересно поставен, хем ретро, хем с възела, неаспектиран и почти анаретен. Как се проявява това? Има ли нещо необичайно във физическата ти активност? Или при партньорите да има спорт, свързан с трофеи, публичност, травми и недъзи?
Имам и един малко личен въпрос, ако не е уместно - не отговаряй. Задавам го, защото забелязвам сходно проявление, когато възлите са по оста 1-7 или 4-10 дом. Та, въпросът е: забелязала ли си връзките ти да се усложняват/влошават в момента, в който заживееш за постоянно с партньора?
П.П. Възлите са точки и нямат енергията на планети затова не знам дали се вземат предвид при дирекции. А и дирекциите са водени от движението на Слънцето, така че Луната като отправна точка за позицията на възлите също няма пряко отношение към тях. Затова не знам дали изобщо се вземат предвид. Само бих отчела смяната на знака. Но да ги гледам за събития по дирекции...по-скоро не.