Сафо, в 8 дом е. Всъщност е точна опозиция на Марс У8, но знаково не са опозиция и затова не го отчитах, което май е грешка. Нептун транзитира в 6 дом тригон Меркурий У1 (8 дом на дом любимци) и Плутон, но не мисля, че имат връзка, тъй като Нептун е много бавен и доста време си е там.
Рени, Сатурн е в 4 дом - 2-3* преди Нептун У7 и Луна У11. Уран е в 8 дом сходяща опозиция на Марс (като при Пълнолунието - не е знакова опозиция) и куинконс Слънцето У12.
Меркурий полусекстил към Уран У6; Плутон полусекстил към Сатурн У5,6 и Марс секстил към него. Който секстил всъщност не разбирам - нищо положително не виждам в това, освен да показва, това че го приспахме - тоест интервенция, която го е освободила по- рано от мъките му. Иначе в Дева нямам планети. Тр Юпитер е в разходящ квадрат с К6 и както казах тр Плутон квадрат Юпитер - освен първият аспект да е освобождаващ за кучето, а втория за мен - въпреки, че не мога да го приема така. Освен, че имах по- малко отговорности след загубата му. Но определено имам лични наблюдения върху тр Юпитер, че действа освобождаващо, дори и при загуба на любимо същество. Затова и вече не знам дали да му се радвам на транзитите
За дирекции - единствено дир АС секстил Уран, но едва ли има нещо общо.
Пр Луна е в 6 дом
в критичен градус Водолей. Изобщо не се бях сетила да гледам прогресиите.
Акрукс, съжалявам много за загубата ти. Може би при теб е показвало появилите се грижи около нея. Защото при мен Плутон не мога да го свържа с поява на задължения и грижи около дома, тъй като те ми започнаха още при влизането на Сатурн в 4 дом. Между другото миналата година като писах за първото ни куче, ти ми беше писала, че и Плутон може би е оказал влияние, защото той отговаря за туморите, защото аз не му обърнах внимание тогава - стори ми се, че е още далеч, за да дава такива отражения, но явно по- тежките планети се усещат от по- рано.
Ще кача все пак карта с транзити и прогресии, за да е по- нагледно. Благодаря ви за включването и коментарите!