Мерси Стреличка, сега ще разгледам картата
При леля ми същият случай- мозъчен тумор. Оперираха я миналата година, в края на месеца е ЯМР и се моля всичко да е наред . Симптомите са някъде от 2012 година, когато Сатурн минава в Скорпион, има Слънце и Марс в там. Туморът е бил там доста преди това, но явно не е създавал съществени проблеми. Откриха го миналата година.
дир Плутон съвпад Слънце
тр Плутон опозиция Луна
прогресивни Марс и Сатурн в критични градуси /ще сменят знак/
пр Сатурн съвпад нат Юпитер
пр Слънце и пр Уран току що сменят знак
дир Луна на два градуса от нат Плутон /скоро ще стане точен и ме притеснява/
дир Марс разходяща опозиция нат Луна
дир СЛВ сходящ съвпад с нат Мерк
дир Уран съвпад нат Мерк, а транзитен Уран в опозиция Мерк и се мотае около К6 /часът не е точен, има колебание от около час/
дир Венера квадрат нат Плутон
Общо взето плутоново-уранова история, с доста планети в критични градуси. Затъмненията сега ме мързи да ги гледам, но повечето май я засягат по личните планети /Скорпион, Везни, Рак/, после ще ги видя
Освен операцията, загуби и майка си /моята баба/, 9 месеца по-рано
В на майка ми картата тр Сатурн е в квадрат с нат Луна/Сатурн/Хирон в Риби и Плутон/Уран в Дева
Началото на този период е когато тр Сатурн застава върху моята Луна
Луните ни на трите са някак енергийно свързани и когато едната е засегната от някой кофти транзит, всички сърбат попарата /Рак, Скорпион, Риби/.
..................................................................................
Не виждам индикации по дир, тъпо че нямаме час.
Тр Уран е върху Меркурий, Плутон и Юпитер му удрят Слънцето, ама много малко ми се струва за да се конкретизира такова събитие, освен ако нямат по-съществено отношение към 1-6-8-12 дом