Рени, ще ти дам пример със себе си. Имам плутон на трон, доста аспектиран ( например тригон луна, секстил марс ..)В 5ти дом се намира и е У5. Ами впрягам му енергиите, разбирам ги, особено на емоционално ниво ( заради луната). Мога да бъда много манипулативна ( ако искам), но обикновено не искам. Разбирам плутоновите игри на много хора ( както и при Лили), мога да бъда добър противник. При кризистни ситуации мога да се мобилизриам много добре
( това го умее ардра най-добре). И всичко това го отнеси към 5ти дом- досега сътресения по тези теми, дават ми се трудни отношения, обрати, неща , които много хора по тематиките на любовта не са преживели ( направо си е къртене
). И усещане, че едни отношения тип венерин или маросв, няма да доведат до никъде при мен ( не са ми интересни прсто). Плутон дава труднто и трансформацията е на лице. Ако не бях със сатурн в 5ти , мжеше и да не пиша от тази инкарнация ( разбирай може да даде ексцесии по темите на 5ти, по забавления и тн). При Коко Шанел ,например , плутон също е в 5ти, май е и У5. Ами въпреки, че има извънземен плутонов талант да експериментира и да налага трансформации в модата, успеха си го дължи и на много влиятелни мъже, които са и дали зелена светлина, за да се случи това, което е . Има скандални връзки с мъже и жени( е , при мен бисексуланост още не се е отключила, нито пък манипулирам властимащи и милионери), но имам превди, че с такава позиция може да се дадат такива възможности ( а вече как ще действаме, според аспектите в натала и личната воля).