От вчера Плутон е стационарен в 15* на Козирог, тук мисля имаше някаква неподвижна звезда, активира ли при някой от вас точка, планета/и,прогресия и забелязвате ли, точно там, върху делата/сферите на същите да сте силни, вие да дърпате конците и/или да се чувствате като обсебени от енергията на същите ?
Скоростта на движение на Плутон е точно 0 на 16 април, след броени часове, на 15гр 32'8" и ще се движи назад после до 12гр 58', когато отново ще е стационарен на 25 септ.
Сега съвпада с Вега- звезда на изненадите, която дава стремеж към щастие, неочакван късмет, непланирано повишение, блясък, в добра космична конфигурация дава художествен талант.
На духовно ниво звездата подпомага пророкуване, лечителство, носи информация. Има свойството на Венера, примесено с влияние на Нептун и Меркурий.
При мен К5 е на 15гр 30', ЮЛВ е на 16гр 38', стационарен Плутон ги активира- тази сутрин бях сънувала как седя на открито с голямата ми дъщеря, беше си отрязала и изрусила косата, а аз я милвах по главата, харесвах ѝ новата прическа и цвят, и докато говорихме видях как самолет от небето се спуска към нас- падна на едното крило на поляна зад нас, после се обърна по корем, но си беше цял- погледнах в съновника, пишеше ако сънуваш, че пада самолет е на лоша новина, амии голямата дъщеря днес ми писала в чата неща, които много надълбоко ме засегнаха, плаках цял следобед.