Автор Тема: Карти на известни личности  (Прочетена 111166 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
Re: Карти на известни личности
« Отговор #315 -: Декември 15, 2017, 06:03:40 pm »
Кино - не, телевизия.
Имала ли е престой в затвор,когато е била на 39-40 години?

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #316 -: Декември 15, 2017, 06:26:28 pm »
2004 е съдена и влиза в затвора, била е над 60 годишна
Frankly, my dear, I don't give a damn.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #317 -: Декември 15, 2017, 06:54:20 pm »
била е 2г пробация- с гривна на крака вкъщи

Terry

• Hero Member
« Отговор #318 -: Декември 15, 2017, 07:07:02 pm »
Баш в затвора е била, макар и за малко време

Сафо

• Hero Member
« Отговор #319 -: Декември 15, 2017, 07:42:25 pm »
Злоупотреба с чужди пари,средства има ли,венера квадратира к2/к8?Или заради политически убеждения.Стелиум в 9дом,съдилища,луната като у9 .Делото е публично.
Щом има нещо общо с телевизия,да не е някоя известна журналистка,тв.водеща?
« Последна редакция: Декември 16, 2017, 08:20:51 am от Сафо »

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #320 -: Декември 16, 2017, 09:57:01 am »
И аз пускам една карта, жената е много известна, в България не толкова, но може би някои сте я чували. Има върхове и падения, като за мен най-любопитно е как това, с което се занимава изключително добре пасва на съвпада Нептун СЛВ в дева.

Вижда ли се според вас престой в затвор - може ли недобре поставената венера У 12 с напрегнати аспекти да показва това?
Венера У12,7 се намира в 10 дом в каре с У3 Сатурн в 7 дом- това положение предполага съдебен процес публичен,свързан със кариерата на човек , общ .положение или произход,от карето към осите 2-8 дом+карето към Юпитер в 8 дом – квалифицирано като криминално деяние,венера е в подвижен знак и бенефик,макар и в падение,така,че престоя в затвора ще е краткотраен,юпитер близнаци и сатурн у3,заради  злоупотреба с документи,чужди активи или свързано с публикации,разобличаване,изнасяне на секретна информация.
Марс У1,6,е в опозе на К12 /затвор/малефик за дневна карта,/не вижда асц.,човек няма власт над събитията, каре Меркурий в 9 дом-отново 3 дом-в словото е силата й ,истината е вярата й, документи,убеждения,соц.норми на поведение ,дейности свързани с говорене ,писане ,преподаване, издателства,др.У1 Плутон съвпад Слънце,в дом на св.радост,троново,сектово светило,ъглово и в елевация,в тригон с Марс,този човек е борец за справедливост,отцеляващ във всичко и роден победител в това,което вярва,Марс У1 квинконс с У7,12 Венера,указва проблеми със закона, затвор,

2004г.
тр.Нодална през оста 1-7,тр.ЮЛВ в 1- за предишни св.действия
тр.Плутон с сходящ съвпад У9 Луна,активира нат.каре с Нептун -съдебен процес, скалъпен,може да е несправедливо обвинена,заради творчество У5Нептун
активира и нат.йод,пръст на съдбата -Луната У9 е връх в квинконс с Меркурийв 9 и Сатурн в 7,домове свързани с дела, съд.процеси
тр.Нептун  в  каре 1-7 дом и опозе на Слънцето,предполага публичен скандал,загуба на имидж
тр.Уран в сходящо т-каре с Венера У7,12 /Уран/Сатурн в 7 дом и проблемите със закона я застигат
тр.Сатурн транзит през Меркурий,активира нат.карето Марс-Меркурий
14.10 СЗ 22 Везни в нейния 12 дом каре Меркурий в 9 дом,диспозитор на У7,12 Венера,активира директивен Сатурн върху Меркурий,както и нат.йод
 сд венера е на асц.,опозе 7 дом
« Последна редакция: Декември 16, 2017, 10:11:56 am от strelicka »

Terry

• Hero Member
« Отговор #321 -: Декември 16, 2017, 12:57:36 pm »
Картата е на Марта Стюарт, която създава мултимедийна компания с предавания, книги, списания за готварски рецепти, обзавеждане на къщи, шиене и тем подобни домакински дейности, което за мен беше любопитно както написах за слв съвпад нептун (мунданно отговаря за киното и телевизията) в дева (знака на домакинската работа :012:)

Съдена е за някакви злоупотреби относно стоковата борса т.е. точно публични финанси.

Както казах била е в затвора, вече над 60 годишна и след излизането от там си възвръща империята и продължава напред. Сега май има някакво кулинарно шоу със Снууп дог :D

http://eva.bg/article/28406-Pravilata-na-Marta-Styuart

Сафо

• Hero Member
« Отговор #322 -: Декември 17, 2017, 09:12:35 am »
Картата е на Марта Стюарт, която създава мултимедийна компания с предавания, книги, списания за готварски рецепти, обзавеждане на къщи, шиене и тем подобни домакински дейности, което за мен беше любопитно както написах за слв съвпад нептун (мунданно отговаря за киното и телевизията) в дева (знака на домакинската работа :012:)

Съдена е за някакви злоупотреби относно стоковата борса т.е. точно публични финанси.

Както казах била е в затвора, вече над 60 годишна и след излизането от там си възвръща империята и продължава напред. Сега май има някакво кулинарно шоу със Снууп дог :D

http://eva.bg/article/28406-Pravilata-na-Marta-Styuart
Красива жена(за мен).Това с домакинство,рецепти,шиене,готвене ,наистина ме изненада. :)
Трябва да има нещо общо в картите на изявени тв.готвачи.
« Последна редакция: Декември 17, 2017, 09:17:09 am от Сафо »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #323 -: Декември 17, 2017, 03:35:49 pm »

Трябва да има нещо общо в картите на изявени тв.готвачи.
Луна/рак към земните/материални  домове.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
« Отговор #324 -: Декември 17, 2017, 04:11:02 pm »
Луна/рак към земните/материални  домове.
Благодаря Рени.Мислех и Марс-обоняние,нос,вкус,уста,пробваш,помирисваш,усещаш?

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #325 -: Декември 17, 2017, 04:33:33 pm »
Да, Сафо- Марс в  Рак със Сатурн, към 6/12, 4/10, също.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #326 -: Февруари 05, 2018, 06:27:33 pm »
Почина Шарлопов
« Последна редакция: Февруари 05, 2018, 06:32:33 pm от Papy »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #327 -: Февруари 05, 2018, 06:38:28 pm »
Почина Шарлопов
за мен не е известна личност, защото чак днес от новините разбрах кой е и каква дейност е развивал през последните 20г, което е впечатляващо за човек със Сатурн на южния възел
мисля си, че е с Луна в Овен

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #328 -: Февруари 05, 2018, 06:49:28 pm »
Защо, какво му е специфичното на Сатурн съвпад южен възел?

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #329 -: Февруари 05, 2018, 06:58:05 pm »
Гадна опозицийка има върху възлите, но тя не му е попречила да се развива. Картата е без час на раждане.

Сладка смърт – да починеш в съня си. Без болка, без агония, без продължително боледуване.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui