Автор Тема: Карти на известни личности  (Прочетена 109549 пъти)

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1605
Re: Карти на известни личности
« Отговор #135 -: Август 23, 2016, 10:24:39 pm »
За Нийл Уолш. Не може да е правило, но марс като У на ИЦ с остри аспекти-тук съвпад уран-инциденти...., както и и скорпион на К4 биха били индикатори на пожар. Аз имам същата домофикация, почти до градус и у дома е имало пожар със сериозна травма  на близък.
Марс и уран са близо до" линията на катастрофите".
Не че бих го видяла точно като пожар.

Енигма, коя е линията ан катастрофите? Че аз имам квадрат и ми казаха да внимавам, а досега нямам катастрофи, само ми е по-нервно шофирането и тежък крака ;) да ме пази Бог...
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #136 -: Август 24, 2016, 12:23:39 pm »
Енигма, коя е линията ан катастрофите? Че аз имам квадрат и ми казаха да внимавам, а досега нямам катастрофи, само ми е по-нервно шофирането и тежък крака ;) да ме пази Бог...
Не така, Yaya, не си прави такива програми. За остта Алдебаран-Антарес говорим. Аз имам ъглова опозиция на марс и меркурий в подвижни знаци, също е вид склонност, но нямам катастрофи, една-две ситуации "за".
Ако уран се свързва с инциденти, казват, щом заучиш астрология, разбираш, променяш мислене, нагласи....и вземаш друга вибрация на планетата.
Аз съм на мнение, че не можем да бъдем сигурни, дори и да има потенциал в картата, още -конкретно за марс мисля че скритата агресия на индивида по закона за енергийния резонанс /каквото вътре-такова отвън/ има някакъв пръст тук.
За твое успокоение, мой познат има асц-дсц. на тази ос, меркурий У1 е в съвпад с нептун в скорпион в 6, марс му е в 8 дом....е няма инциденти, но има постоянни проблеми с документи, забравил че книжката изтекла, фишове, такива неща. Не е мошеник, честен стрелец е, но се отвява по нептуново с този съвпад.
Във всяка карта е заложен вид травматизъм, страх ни е от едно, случва се друго, да не дърпаме оня за опашката. ;)
« Последна редакция: Август 24, 2016, 12:25:36 pm от enigma »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #137 -: Октомври 17, 2016, 07:06:19 pm »
Днес, докато чаках клиенти в един офис, съвсем случайно попаднах на статия за Михаил Горбачов с посочен час на раждане, който доста се отличава от часа, записан в астрокомската база /с несигурен рейтинг на достоверност - DD/.

Горбачов е известен като доста емблематична фигура през времената на прехода. Относно часа, посочен във въпросното бизнес списание, се чудя от кой източник може да са го получили. Разминаването с официалната версия възлиза на цели 13 часа.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #138 -: Октомври 23, 2016, 07:52:05 pm »
Някой ще направи ли карта на това девойче:
Пламена Димова Чобанова
1989-03-26, Варна

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #139 -: Октомври 23, 2016, 08:08:33 pm »

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6492
« Отговор #140 -: Октомври 23, 2016, 08:13:29 pm »
Коя е тя и с какво е известна?

Papy

• Hero Member
« Отговор #141 -: Октомври 23, 2016, 08:28:57 pm »
Мерси, Рептил

Състезателка по бокс, кикбокс, шампионка по муай тай

Reptil

• Hero Member
« Отговор #142 -: Октомври 23, 2016, 09:52:46 pm »
Ами тогава да ѝ понагодим картата, та Марс да стане по-значим — в X дом, нещо такова.

Papy

• Hero Member
« Отговор #143 -: Октомври 23, 2016, 10:24:18 pm »
Ами тогава да ѝ понагодим картата, та Марс да стане по-значим — в X дом, нещо такова.

О, да, пробвай, виж я в нета как изглежда, не съм останала с време да се зачета по био-то, случайно ми попадна и ми направи впечатление, доста победи има; сега е влязла в професионалния бокс

Reptil

• Hero Member
« Отговор #144 -: Октомври 23, 2016, 11:30:53 pm »
Сложно ми е да целя асцендент по външен вид, тая игра сме я играли. Доста татуировки има.

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #145 -: Октомври 24, 2016, 09:04:11 am »
Асцедентът може и да е везни :)
Frankly, my dear, I don't give a damn.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13743
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #146 -: Октомври 25, 2016, 03:48:21 pm »
Изключено да е дева и везни, по мое виждане, с тези татуси повече клони към скорпион на АСЦ
Очите и сочните устни по Луна в 1д.

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #147 -: Октомври 25, 2016, 03:58:36 pm »
Татуси и асц Дева - абсурд!  :012:
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #148 -: Октомври 25, 2016, 04:06:07 pm »
Имам приятелка Близнаци с Асц Дева и е цялата в татуси.  Друга стелиум Рак с Асц Рак и тя е цялата в татуси. :012:
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг

maimunka365

• Hero Member
  • Публикации: 998
« Отговор #149 -: Октомври 25, 2016, 04:33:40 pm »
Явно зависи и от средата. Едната е спортист, другата пълна откачалка.  :012:

Раху ли се свързва с татусите? За мен татусът е символ на душата, запечатваш някакъв период от живота, който е бил силен за теб. Имам един татус, така се чувствах, сънувах го и на следващия ден го направих. Искам и още, но трябва да почувствам какво и къде, а и да има за какво.
« Последна редакция: Октомври 25, 2016, 04:48:02 pm от maimunka365 »
"Най-големият враг на знанието не е незнанието, а илюзията за знание." Стивън Хокинг