Енигма, коя е линията ан катастрофите? Че аз имам квадрат и ми казаха да внимавам, а досега нямам катастрофи, само ми е по-нервно шофирането и тежък крака да ме пази Бог...
Не така, Yaya, не си прави такива програми. За остта Алдебаран-Антарес говорим. Аз имам ъглова опозиция на марс и меркурий в подвижни знаци, също е вид склонност, но нямам катастрофи, една-две ситуации "за".
Ако уран се свързва с инциденти, казват, щом заучиш астрология, разбираш, променяш мислене, нагласи....и вземаш друга вибрация на планетата.
Аз съм на мнение, че не можем да бъдем сигурни, дори и да има потенциал в картата, още -конкретно за марс мисля че скритата агресия на индивида по закона за енергийния резонанс /каквото вътре-такова отвън/ има някакъв пръст тук.
За твое успокоение, мой познат има асц-дсц. на тази ос, меркурий У1 е в съвпад с нептун в скорпион в 6, марс му е в 8 дом....е няма инциденти, но има постоянни проблеми с документи, забравил че книжката изтекла, фишове, такива неща. Не е мошеник, честен стрелец е, но се отвява по нептуново с този съвпад.
Във всяка карта е заложен вид травматизъм, страх ни е от едно, случва се друго, да не дърпаме оня за опашката.