Да,имаше го това преливане,имам Меркурий на ЮЛВ и преди много общувах,мислех,творях си,писах и т.н.,но вече не е така,
може би след като минах 33 години станах по-сдържан и затворен,вече не планирам и обмислям толкова всичко,повече се оставям на импулса да ме води там накъдето е пътя ми.Имам и Марс на ЮЛВ и съм водил своите битки,отделно съм се занимавал и с бойни изкуства,но и вече и тази енергия се изхаби,сега го карам много по-спокойно.Единствено имам да овладея една прибързаност в това все всичко колкото се може веднага да става с тоя съвпад Мерк/Марс/ЮЛВ във Водолей.
Приемам,че задача на СЛВ във Лъв е да играя "бащинска" роля сред сродните си души,да им въздействам творчески и аз сам да не бягам от това да творя реалности,които отговарят на мечтите ми.Остта Водолей/Лъв я виждам като братска/лична любов, сега трябва да придобия повече опит по последната явно.
В Раху период влизам от следващата година,за сега го оставяме настрана,но и аз сам усещам,че ще е период на градивни промени и на по-ясно следване на личното ми предназначение.
Чудех се за причината да се променя след 33 и сега виждам,че от тогава прогр Слънце ми е минало в Риби!