Тригона на Нептун към нат. Луна в 8 дом как да го тълкувам? :017: В момента е точен.
Нито ми се е вдигнала вибрацията , нито покрай мен се случват паранормални явления... и сънищата ми са еднообразни, рутинни, все една и съща плоча се върти. Много съм станала безчувствена, да му се не види.
Обаче от миналата седмица започнах да изпитвам нужда от повече сън - сутрин по-трудно се събуждам и не мога да се отлепя от леглото - излежавам се по половин-един час, след като звънне будилникът.
Тригона на Нептун към нат. Луна в 8 дом как да го тълкувам?
Ще добиеш увереност в споделянето на чувствата,както и да се възмущаваш от същите, и от тези на другите.Ще си позволиш да фантазираш и мечтаеш по темите на Марс/8-ми дом /Плутон -нали това имаше по натал ?!?
Нито ми се е вдигнала вибрацията , нито покрай мен се случват паранормални явления... и сънищата ми са еднообразни, рутинни, все една и съща плоча се върти.
А ,ти вярваш ли в същите и имаш ли нужда от тях ?!?
Сънищата са отражение и "отделяне " на ....знаеш на какво и кой .
Нептун не може да го хванеш ,нито да го видиш ,нито да чуеш,но можеш да го "срещнеш" под формата на ситуация,хора,събитие ,ако живееш вчера и/или утре и забравиш за днес .