Нептун управлява мой 5-ти дом в Риби, в момента е застанал точно на куспида. Вече няколко години току да влезе в 5-ти и пак ретроградие, отново назад в 4-ти.
У5 транзит през 5-ти, ами очаквам нереалистични любови и романтика, която ще ми замъгли разума по Нептунски :012: Всъщност това няма как да стане, защото е много трудно да се излъже едно реалистично и прагматично Слънце в Телец!
Помня скорошните му аспекти на Нептун, отпреди 2-3 години. При тригона му с АЦ през 2012-сбъдване на тийнейджърска мечта-запознах се лично с моя певец-идол, който истински харесвам от 14 годишна.
В момента транзитния Нептун формира тригон за трети път към натален Юпитер в 9-ти. При първият хит, за пръв път плавах на дълго пътешествие по вода, с кораб. Вторият път като стана точен, една от най-добрите ми приятелки беше почти отвлечена от пирати, съвсем буквално, в днешни времена, прехвърлиха я в Африка наскоро. Засега при потретването на аспекта, не съм усетила нищо.
Между другото, Нептун ми е най-аспектираната планета в натала, има тригони към почти всичко останало в радикса. Аз нали съм вече върл фен на древните, Нептуна не го зачитам много много в интерпретациите