Здравейте, не съм професионален астролог. В детските ми години поради заболявания майка ми реши да се свърже с известен астролог /вече не е сред живите/,който да ми направи хороскоп. В юношеските ми години проявих интерес и доста четях такава литература, общо взето си помагах през трудните аспекти. От години не бях отваряла наталната карта, бях затворила ефемирите и цялата литература в един шкаф, може би и след загубата на майка ми. Та до преди две седмици,когато една сутрин в едно предаване чух за транзитите на уран, Сатурн, Плутон и косата ми настръхна. Предстоят ми доста трудно аспекти. Прилагам
натална карта, както и някои изчисления през програма. Наталната карта е на 30 години вече, но още се чете.
Това,което ме притеснява донякъде е предстоящо влизане на Уран в близнаци- моят 4 ти дом с три планети там. Междувременно там ще мине и Юпитер за кратко. Плутон навлиза в 12 дом, Сатурн върви в 1 дом. За няколкото квадрата на Нептун отново в първи дом няма да коментирам. Изчетох доста неща, но аспектите са няколко накуп в доста близък период и не мога да преценя как горе долу да разбера нещата.
Моля, ако на някой му представлява интерес да погледне.
Благодаря.