Автор Тема: Марс и мотивацията  (Прочетена 10863 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Марс и мотивацията
« Отговор #15 -: Август 01, 2016, 09:27:29 pm »
Не, даже напротив - пращя от духовна и физическа енергия и от работен ентусиазъм, а мисълта за предстоящото възнаграждение ме изпълва с мотивация. Транзитен Марс в опозиция с нат. Юпитер, който при мен отговаря и за финансовите теми.

През последните 3 седмици буквално се разкатах от работа, търпя интензивни ставки болки от обездвижване, но вътрешно кипя от енергия и не усещам никакви липси, дори умората в края на деня ме изпълва с приятно чувство за съвестно свършена работа.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #16 -: Август 01, 2016, 09:30:28 pm »
Лили, отдаваш ли го на това, че в момента е в 1-ви дом, а за теб това е много важно къде атакува Марс-Слънце Овен със стелиум там ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #17 -: Август 01, 2016, 09:31:38 pm »
Отдавам го на аспекта с Юпитер - той енергизира и напомпва ентусиазма.

По принцип не страдам от енергийна слабост, освен ако не съм обкръжена от вампири под прикритие, сред които да се налага да изкарвам по 9-10 часа по 5 пъти в седмицата.  :012:

Рени

• Hero Member
« Отговор #18 -: Август 01, 2016, 09:37:23 pm »
Е, браво на Юпитер и благодаря за споделеното.  :08:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

liamfieta

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 81
  • "Това, което трябва да се случи - то се случва.Вся
« Отговор #19 -: Август 01, 2016, 09:39:26 pm »
Здравейте, Марс управител на Асц (Овен) в 4 дом квадрат с Плутон (управител на 8) на купсидата на 7 , тригон с Уран(управител на 11) в 7 дом и секстил със Сатурн(управител на 10) в 6 дом. Няма външна сила, била позитивна или негативна , която би могла да ме мотивира. Единствената движеща сила за моите действия или бездействия е моята вътрешна убеденост за това, искам ли да постигна или не някаква цел.  Моето дълбоко усещане за нещата, моята преценка за това дали нещо си струва цената и усилията , за да бъде постигнато е единствения ми мотиватор и демотиватор. Когато усетя че нещо не си струва, просто го пускам да си отиде , когато усетя ,че има нещо заради което си заслужава да се бориш стискам зъби и се боря до край.
"Това, което трябва да се случи - то се случва.Всяко нещо си стои в пространството и си чака времето и мястото, за да се случи." - Ванга

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #20 -: Август 01, 2016, 09:42:54 pm »
Почти на финалната права съм с големия проект - това е втора толкова обемна поръчка от български клиент през цялата ми почти 10-годишна преводаческа практика. Така че го отчитам за значимо събитие, запитването дойде с Юпитер в градуса на АС/ДС. А ингресът на Марс съвпада с деня, в който трябва да предам изработеното, т.е. когато се разпада опозицията с Юпитер /гледано по тропическата система, т.е. привидно, а иначе продължава да действа/.

Bin

• Sr. Member
  • Публикации: 467
« Отговор #21 -: Август 01, 2016, 09:53:37 pm »
При мен като че ли има проблем с мотивацията,но най-вероятно е от жегата,това как се диференцира не се сещам :lol_hitting: Беше предвидено трениране,бягане,обаче да не съм луд в тая жега  :P Но може и да е от ганданта в западен вариант-прехода м/у воден и огнен знак дава ,,давене,,на планетата там-сега се сещам по морето плуващите да внимават мунданно,като се има предвид че оригиналната ведическа ганданта е на 24* стрелец ако не греша ,между другото за бягане не става,но за разтягане е супер-за кратко време голям резултат  :72:

delphin

• Hero Member
  • Публикации: 2019
« Отговор #22 -: Август 01, 2016, 09:56:22 pm »
Марс малко преди да застане на критичния градус навлезе в моя 4 дом - това по време на рождения ден на малкия, когато открих, че една много стара рецепта за соленки просто е изчезнала от тефтера ми, а тъкмо се бях приготвила да ги правя за празненството. :) Спасих положението с едни други, които се оказаха много добър вариант - гризини. :)
Обаче това няма как да остане така. Прерових всички листчета и тефтерчета с рецепти, да я открия. Няколко дни мислих откъде съм я взела и  как да си я възстановя. Накрая онзи ден се сетих, че имам една книжка с дребни сладки и соленки и веднага се втурнах да я разлиствам. Еврика! Открих я  :D Сега като гледам е станало точно при Марс, вече в 4 дом, на критичен градус. Е, да, кротнах се и вече нямам мотивация да ровя из старите кулинарни бележки  :012:

Обаче сега вече е почти над натален Нептун, но нямам предположения ще възпламени ли някаква мотивация или ще се удави безславно  :012:
« Последна редакция: Август 01, 2016, 09:58:00 pm от delphin »
Има един глас, който не използва думи. Слушай!
Мевляна Руми

Happy58

• Гост
« Отговор #23 -: Август 01, 2016, 09:57:46 pm »
Тези дни докато  Марс в Скорпион беше в критични градуси и е вече на крачка от ингреса си в Стрелец, забелязахте ли, дали ви липсва мотивация в сферите/точките активирани от същия в картата ви ?  :)

Първо се чудех, как точно ми е влияел и все не ми идва нищо наум ... но сега Бин като спомена спорт и се сетих - на почивката се оказа, че плуването и особено в топла минерална вода въобще не ми влияе добре вече - получих пак проблеми със здравето. А тр Марс не прави лоши аспекти ... имаше си секстил с Луна и сега е в тригон с Юпитер, демек, активира ми опозицията, но с леки аспекти.

Рени

• Hero Member
« Отговор #24 -: Август 01, 2016, 10:07:53 pm »
Лиамфета, как е поставена при теб Луна ?

liamfieta

• Jr. Member
  • **
« Отговор #25 -: Август 01, 2016, 10:29:05 pm »
Луна в Дева в 6 дом, част от стелиум Слънце, Венера, Сатурн,Луна . Квадрат с Нептун на купсидата на 9 дом.
"Това, което трябва да се случи - то се случва.Всяко нещо си стои в пространството и си чака времето и мястото, за да се случи." - Ванга

Рени

• Hero Member
« Отговор #26 -: Август 01, 2016, 10:55:42 pm »
Луна в Дева в 6 дом, част от стелиум Слънце, Венера, Сатурн,Луна . Квадрат с Нептун на купсидата на 9 дом.

Луна-Сатурн е много силно мотивиращ фактор. Благодаря. :)

liamfieta

• Jr. Member
  • **
« Отговор #27 -: Август 01, 2016, 11:19:50 pm »
Аз принципно, не съм много амбициозна. Ще ми бъде интересно, да чуя мнението ви относно тази констелацията Луна/Сатурн за какво е силно мотивиращ фактор, и в каква насока би могла да се изяви като такъв?  Разбира се, ако имате желание  :)

Radost

• Sr. Member
  • Публикации: 475
« Отговор #28 -: Август 02, 2016, 01:09:23 am »
Тези дни докато  Марс в Скорпион беше в критични градуси и е вече на крачка от ингреса си в Стрелец, забелязахте ли, дали ви липсва мотивация в сферите/точките активирани от същия в картата ви ?  :)
Да. В момента Марс е в разходящ съвпад С Меркурий У1,2,10 при мен и честно казано доста ме мързи да работя в момента  :012:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #29 -: Август 02, 2016, 09:13:34 am »
На мен цялото ретро на Марс в Скорпион до анаретните му градуси ме мотивираха много силно.С две думи такава мотивация ме хвана,че пропилях един Скорпион(и той мен),но той развя бял байрак и избяга накрая,защото беше въпрос на чест да не се дам  :d030: .Гордейте се с мен.  :043:  :043: Съвсем мъничко ще спамна  :57: Скорпионът беше с Марс съвпад с моите Марс/Юпитер на моя К8 и също управлява поне Слънце.Бурна работа.  :D Онзи ден пак се шмугна в подземното си царство да ближе рани и не знам дали няма да изпълзи.  :ecomcity: ;) Със сигурност този Марсов транзит върху стелиума му ще го помни цял живот.Да казвам ли каква беше темата на взаимодействие между нас?  ;D
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030: