Автор Тема: Руни  (Прочетена 80327 пъти)

Kler

• Hero Member
  • Публикации: 909
Re: Руни
« Отговор #150 -: Май 17, 2014, 08:14:41 am »
Ще може ли руни на въпрос "какво да се направи,за да се реши здравословният проблем на А.М.-жена?

ALGIZ обърната/ NAUTHIZ/ EHWAZ

нека каже някой, който разбира повече. по 1вите 2 бих казала да си следва традиционнатамедицина иданеправипромени. но 3тата пъке руна на промяната... ::)

синие

• Full Member
  • Публикации: 167
« Отговор #151 -: Май 17, 2014, 04:00:38 pm »
не съм си теглила руни с въпрос време/период за време/период дали би се случило.
таро дава отговор,но съм му навикнала

тук не знам.

аз и затова бях попитала,как се работи с информацията за руните -цвят,сезон,ден,число...

Клер-ще се пробвам,и е нещо много кратко,което мога да кажа по твоите руни- каквото си направила до сега,и за каквото се бориш-ако е едно и също,значи ще получиш поканата.
а самата покана-трябва да я заслужила (това май е краткото и ясното)

да ти кажа макар да има стопиращи руни,може пък ти да го поканиш,и срещата да е преди тези десет дни-защо не днес,утре

« Последна редакция: Май 17, 2014, 04:07:06 pm от синие »
Само в един миг безвремие...
изгубени ще се намерят;намерени ще се изгубят;

Kler

• Hero Member
« Отговор #152 -: Май 17, 2014, 04:06:40 pm »
мерси сияние.
за последното не мисля така. той трябва да е доволен че му говоря въобще.

синие

• Full Member
  • Публикации: 167
« Отговор #153 -: Май 17, 2014, 04:07:43 pm »
хм,сигурно точно това ''говорене'' е ключа
Само в един миг безвремие...
изгубени ще се намерят;намерени ще се изгубят;

Kler

• Hero Member
« Отговор #154 -: Май 17, 2014, 04:08:55 pm »
сигурно, да. благодаря

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #155 -: Май 22, 2014, 02:00:04 pm »
позволих си да изтегля аз,мунлайт ...

Синие,благодаря отново и отново. :012: Все пак избрах апартамента!
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #156 -: Юни 10, 2014, 04:33:52 pm »
FEHU обърната - няма да стане, Тъндъре. Ще се случи нещо извън теб и просто ще наблюдаваш безпомощно.

ОВ: Татето е осъдено да плаща занапред пълният размер, който поисках. Не е осъден да плаща само назад.

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #157 -: Юни 10, 2014, 05:52:16 pm »
ОВ: Татето е осъдено да плаща занапред пълният размер, който поисках. Не е осъден да плаща само назад.

Тъндъре,

питала си на 10 март, а сега е 10 юни. Нещо се е случило за да се променят неща и то не непременно при теб. Радвай се, че са се подредили нещата за теб  :38:.
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #158 -: Юни 10, 2014, 06:21:43 pm »
Тъндъре,

питала си на 10 март, а сега е 10 юни. Нещо се е случило за да се променят неща и то не непременно при теб. Радвай се, че са се подредили нещата за теб  :38:.

Е да, положих много усилия и се замислих над много работи, то Вселената не наказва, ако човек се усети на време къде бърка.  ;)

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #159 -: Юни 13, 2014, 01:44:10 pm »
Отскоро имам руни, даже сама си ги направих, но нещо ми е трудно да се сработя с тях. Понякога много точно ми познават, друг път са ме подвеждали, вероятно поради погрешните ми интерпретации. Попитах, как ще се развие бизнесът ми през следващите 3 месеца - Algiz обърната, Ansuz, Raido. На мен ми се струва, че има светлина в тунела, след обърнатата Алгиз ще настъпят подобрения. Прилича ми на изясняване на ситуацията и напредък, измъкване от първоначалния период на стагнация.
Ще се радвам да чуя и друго мнение  :)
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

Tanya

• Hero Member
« Отговор #160 -: Юни 14, 2014, 02:20:23 am »
Даденият по-горе рунескрипт за защита се използва за кратко време,ако има опасност от енергийна атака,макар че няма атака,която да не може да бъде неутрализирана и няма защита,която да не може да бъде пробита.Начертава се върху тялото,а не се носи на герданчета.Чертае се с червено на лявата гърда,но не бива да се държи повече от ден,защото докато в началото ти черпиш от енергията на руните,в един момент те започват да смучат от твоята енергия.
Зачетох се в темата и ми стана интересно. Преди време бях пробвала да си начертая Феху / трябваха ми пари и то спешно  :57: / Та общо взето не вярвах толкова елементарно нещо да подейства, но обясних, за какво ми трябват, че е неотложно / разход, че не е някаква глупост и го направих. Ненадейно как, след застоя, който беше, заваляха клиенти и приходи  :) Проблем се получи на следващия ден, когато се полакомих отново да пробвам - нямах приходи, но и здравословно се почувствах зле и преустанових тази практика. Та мисълта ми е, че руните работят за кратко, не могат да се ползват продължително време  :)
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #161 -: Юни 14, 2014, 02:28:26 am »
Ами тя руната си е проработила точно както трябва, Таня. Фейхо не е руна на несметните богатства. Тя дава толкова, колкото е нужно - за храна, подслон, дрехи ... ей такива нужни неща. Тя е изобилие, но то реално изобилието е да имаш точно толкова, колкото имаш нужда. Повече от нея няма да получиш, такава е същността й. И аз имах финансови проблеми - бяхме хвърляли руни тука - Вещера дали ще спечеля едно дело срещу баща си. Очакваше се да не го спечеля, защото точно тази руна излезе обърната. Нарисувах я и известно време си я носих на герданче. Резултата - не се класирах за едната стипендия - тя ми беше един от основните източници на доход, заедно с другата. Аз от друго не се издържам. За сметка на това, обаче се намериха добри хора, които ми оказаха безплатна правна помощ и спечелих делото срещу баща си. Издръжката, на която е осъден, е по-голяма, отколкото стипендията ми - така че съм на +. Парите сборно няма да са много, но ще са достатъчни да мога да си набавя основните неща, а то повече не ми и трябват.  ::)
« Последна редакция: Юни 14, 2014, 02:30:48 am от ThuNdeRGoDDeSS »

Tanya

• Hero Member
« Отговор #162 -: Юни 14, 2014, 02:39:07 am »
Тъндър, точно така се получи и при мен - част от приходите се осигуриха, а друга част - не съвсем. В смисъл - събрах някаква бърза сума, колкото да не ударя дъното съвсем, а за останалата част трябваше сама да се погрижа  :72:
Но интересното е, че Феху винаги ми дава приходи, но не толкова, колкото ми трябват  :) За сметка на това пък са бързи и неочаквани.
                                    Свами Рама

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #163 -: Юни 14, 2014, 03:17:44 am »
И на мен така ми подейства - бързо. Покрай нея имах и други приходи, но пак, трябваше за тях да положа усилие - сега се сетих - бяха едни дребни поръчки за неща, с които по принцип не се занимавам за пари.  :012:

Tanya

• Hero Member
« Отговор #164 -: Юни 17, 2014, 01:37:14 pm »
Рунически формули за защита и друга полезна информация runa-odin.org/book/krf/z/a.htm
                                    Свами Рама