Хора, след цял месец мрънкане от моя страна, моите домашни днес благоволиха да ми направят руни. От дърво. :clap:
Имахме малък спор как по-точно да изглеждат. Аз много държах дървото да има кора. Те първоначално бяха я обелили. Та се наложи да правят отново заготовките.
Явно им хареса заниманието, защото по своя инициатива направиха цели два комплекта. Един нарязан скосено. И един в кръгчета. Беше хубаво да ги видя как режат, шкурят, кокорят се над принтираните символи.
Сега ще мрънкам поне месец да ми ги лакират. Но има напредък. А ако знаят още какво съм им подготвила за направа - клечки със символи. И без това се занимавам с простотии, поне да ми угодят!
:clap: Много съм доволна, ще си спя с тях.
Много се радвам как ми угодиха днес. Аз исках да участвам в направата им и къде ги чувствам по-лични така. Избрах си дърво акация, защото символизира безсмъртието, познанието на тайните неща, свързано е с раждането и смъртта - плутонова история, няма нищо случайно.
Не се стърпях и изтеглих 3 руни с въпрос. По мое мнение отговор беше съвсем на място.