моите руни са правоъгълни,и е лесно да ги изведа/положа по начин в който да се четат прави/обърнати,като дългата страна е на долу...
мда,Тъндър и аз съм чувала за тази позиция ''настрани'' ...
как редите руните,как ги теглите?
аз правя ъъъ,май са два варианта...
държа всички в ръце,после ги оставям пред мен на маса,земя,и със затворено очи вземам руната,и тук с пръсти си усещам самата руна как да я сложа пред мен ,така че да е подходяща за права/обърната
другия вариант-изваждам си от торбичката една по една ,и пак си ги слагам пред мен(не гледам обаче надписа през това време)
днес си теглих три руни.
не съм взела решение за моя стъпка,но ако се реша и я свърша тази работа другия месец,питам и тегля руни с въпроса:какво ще се открие като хоризонт пред мен,следствие на решението...(все отлагам ,и то от страх именно заради След това)
ще се радвам на малко помощ,или насоки как се тълкуват руните. ето моето мнение :
на кратко ако съм наясно със желанието си,и събера силите,изчистя мислите от излишни догатки,нещата ще се получават ,бавно,не изведнъж,при условие обаче,че се впусна в това приключение.просто трябва да допусна новото да тръгне...
да попитам и нещо друго
ейваз и алгиз ги дават като защита,не идва ли твърде много тази защита,пасивно ли е всичко,то защита,защита,ма не е ли вид кула...хм,то и самия въпрос към руните ми е хипотетичен,така че какво да кажат руните...