Papy-права си. дааа, нямам основните значения,като набор в паметта ми,не съм ги заучила всичките руни.
имам само на няколко от руните запаметени основни значение-да речем- беркана-женска руна,бременност,бреза-това се сещам ...иса-лед,застой,съхранение,но има и друга руна за лед-хагалаз,но тя пък е градушка.тук има студ,има заледена капка вода,където изсипалата се градушка се очаква да направи поражения,но и да даде шанс на оцеляите след нея да живнат,,...не зная обаче къде да насоча погледа си в хагалас...надолу към земята,където ще се усетят ледените парчета,или нагоре в небето-където други стихии са сътворили това преобразуване-вода-лед,то на практика с едно слънце(совелу) защо да не се разтопи,и да стигне до беркана-все пак да има положителен ефект и от градушката,водата дава живот,във водата се заражда живота,оф ето че и уруз изкача ,и пърт като утроба...
всъщност винаги съм залитвала след интуицията си.
то друг ще да е въпроса дали е интуиция,или разни неуместни,неточни мисли твори съзнанието ми
Медитацията- не знам как,и какво се очаква от мен да правя,видя,усетя,никога не успях да медитирам,било с музика,било над карта...С една дума,аз самата не знам значението на медитация...(първия път когато слушах ДНК мед-ми стана студено на десетата минута,изслушах я,но повече не повторих)...трудно ми беше да мисля за светлината от къде влиза,излиза,та докато бях регулировчик на светлина,станах замръзнал полегнал полицай -понякога се шегувам по странен начин със себе си.
слагала съм карта таро под възглавница-и съм сънувала ,или доста силни ,разтърсващи неща(при големите аркани),или едни заплетени истории с дворцовите карти,ма сигурно така ме е видяло Таро,и така ме прожектира(в смисъл че съня е един филм на таро, за моя живот,но това само в дворцовите отбелязвам става)...
да,не е темата за таро,или сънища-но иманата на картите,посоките на света присъстват в сънищата ми...
с руните същото-там пък разбрах от какво не са'' изработени'',и видях,всъщност сънувах мястото където те ''работя''...
*,да се върна на руните-изглежда ,ще трябва да започна от първата,и така по една,по една, да описвам ,,онова което съм видяла в мисълта през деня за нея''...както и да се насоча към един източник на основно значение на руните,кратки,сбити...защото анализите*(вид разказ), май те ме объркват,а толкова да ми харесва богатия им свят(*разказ),но това е чужд опит,изглежда трябва да намеря моя път,и моя опит,да стане богат разказ...
наскоро ми се случи нещо шантаво,когато теглих руна,виждах цвят,сякаш този цвят,е техния мир,пространство където аз и те сме в контакт...
аз нямам книжка,и затова се шлая из мрежата...