предложете рунескрип за защита на дом,семейство.
от конретен човек-неговото гостуване е нежелано(бих искал нещо за защита от нежелан гост) срещите,разговорите с това лице се оказват неблаготворни в взаимоотношенията в семейството. дори кратките,но често водени разговори по телефон,водят до силни нездравословни последици у хората влизали в контакт с лицето,и всичко това става до броени часове след разговора.
*да не казвам, че само докато попита дали някой член на фамилията е здрав,и човека за който е попитано се тръшне на легло...
ползвах това:Tiwaz-Algiz-Othala-Algiz-Tiwaz - дават го като защита на жилището.
изписах на лист и сложих до врата,да видим-дали ще гърмят крушки
и друго.
не знам дали няма да си навредя,но почуствах ей това:
взех та си изписах три руни върху мен
1- Fehu - в ляво на гърдите
2-Thurisaz - на левия глезен от вън
3-Gebo-на стъпалото
не питайте защо така,така го почуствах...да видим какво ще ме споходи...и дали ще трябва да поправям грешки...но време е вече да се уча(търся си учител) :d030:
обичам да бродирам и да разглеждам бродерии,плетива,гоблени(женски медитации),и винаги съм си мислела че старите пошити дрехи,възглавници,кавьорчета- та те все някак на руническа рисунка ми идват...
ето линк с красиви творби,може би може да си направим сами някой рунескрипт на плат...
не съм запозната с етнографските работи,но пък може би мутивите които се бродират , си имат имена,символ,употреба...
http://www.ideasforwoman.net/2012/05/blog-post_09.html