Автор Тема: Руни  (Прочетена 80325 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Руни
« Отговор #165 -: Юни 17, 2014, 02:07:42 pm »
Мога ли аз да "ползвам " услугите на тези вълшебни руни-чета ви и ми стана интересно ?!?  :)

"Какво следва ...?"  Това ми дойде спонтанно в главата ,но си има посока въпроса .Благодаря ,предварително за вниманието. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #166 -: Юни 17, 2014, 03:15:52 pm »
Мога ли аз да "ползвам " услугите на тези вълшебни руни-чета ви и ми стана интересно ?!?  :)

"Какво следва ...?"  Това ми дойде спонтанно в главата ,но си има посока въпроса .Благодаря ,предварително за вниманието. :)
Здравей, Рени  :)
Изтеглих ти Hagalaz, Wunjo, Kenaz об., но моите руни са своенравни, един път познават, друг път - не, така че ще е добре и друг да ти гледа  :)
Мисля си, че е имало някаква криза / разрушение по първата руна, след което е настъпило подобрение / радостен период. Не знам, защо Кеназ е обърната / тя значи факла, светлина /? Може би радостта ще е временна, след което самата ти ще загубиш интерес към това, за което питаш.
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

galiusha

• Newbie
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #167 -: Юни 17, 2014, 03:18:44 pm »
Здравей Таня, може ли и аз да се възползвам от руните ти, със същия въпрос като на Рени.
Благодаря предварително :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #168 -: Юни 17, 2014, 03:31:00 pm »
Здравей, Рени  :)
Изтеглих ти Hagalaz, Wunjo, Kenaz об., но моите руни са своенравни, един път познават, друг път - не, така че ще е добре и друг да ти гледа  :)
Мисля си, че е имало някаква криза / разрушение по първата руна, след което е настъпило подобрение / радостен период. Не знам, защо Кеназ е обърната / тя значи факла, светлина /? Може би радостта ще е временна, след което самата ти ще загубиш интерес към това, за което питаш.

Благодаря,Таня за вниманието,ще дам обратна връзка. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Tanya

• Hero Member
« Отговор #169 -: Юни 17, 2014, 03:36:52 pm »
Здравей Таня, може ли и аз да се възползвам от руните ти, със същия въпрос като на Рени.
Благодаря предварително :)
Здравей  :)
Nauthiz, Ansuz об., Kenaz Има светлина в тунела  :) Прилив на творческа енергия, нови идеи след период на застой. Свързан ли е въпроса ти с проблемна комуникация с някой? Ако е така, ще изясните отношенията си.
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

galiusha

• Newbie
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #170 -: Юни 17, 2014, 03:42:13 pm »
Здравей  :)
Nauthiz, Ansuz об., Kenaz Има светлина в тунела  :) Прилив на творческа енергия, нови идеи след период на застой. Свързан ли е въпроса ти с проблемна комуникация с някой? Ако е така, ще изясните отношенията си.

Страшно ти благодаря, просто нямаше как да получа по-адекватен отговор, точно за комуникация става въпрос, надявам се скоро да дам ОВ.
 :-*

Tanya

• Hero Member
« Отговор #171 -: Юни 17, 2014, 03:45:43 pm »
Страшно ти благодаря, просто нямаше как да получа по-адекватен отговор, точно за комуникация става въпрос, надявам се скоро да дам ОВ.
 :-*
Аз ти благодаря   :-* Така се уча - на принципа проба / грешка  :)
                                    Свами Рама

Tanya

• Hero Member
« Отговор #172 -: Юни 20, 2014, 12:49:53 pm »
Интересна страница за руни. Дадени са и физическите съответствия на всяка руна / част от тялото, жлеза, евентуални здравословни проблеми и т.н /.
whispersofyggdrasil.blogspot.com/search/label/Runes?updated-max=2012-01-26T23:46:00Z&max-results=20&start=40&by-date=false
                                    Свами Рама

Tanya

• Hero Member
« Отговор #173 -: Юни 20, 2014, 03:10:00 pm »
Чудих се, дали да го напиша, но ще споделя  ???
Понеже много обичам да експериментирам, все си блъскам после главата  :57: Та.. за руническите талисмани мисля, че човек първо добре трябва да е овладял енергиите на самите руни, да знае, какво прави и защо, и едва тогава да пристъпи към действие. Аз още азбуката ненаучила, тръгнах да пиша  :012:.  Онзи ден използвах един рунескрипт за защита / от линка, който бях дала / и той си проработи по предназначение, но... самият рунескрипт се състои от Thurisaz, Tiwaz, Thurisaz. Руната Thurisaz се свързва с Тор - бога на гръмотевиците. Та на следващия ден при разразилата се буря, от една гръмотевица ми изгоря контакта и чисто новия телевизор  :57: Спирам вече с експериментите..
                                    Свами Рама

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #174 -: Юни 20, 2014, 04:11:47 pm »
Леле, Таня, ужас!  Имаше и един друг рунескрипт за защита - с повече руни, не толкова критично значение на Турисаус, аз него бях харесала, но не съм го слагала. Но с тази руна наистина шега няма.  ::)

Tanya

• Hero Member
« Отговор #175 -: Юни 20, 2014, 04:20:26 pm »
Ами това е един вид сляпа енергия / сила. Ако не можеш да я контролираш / насочиш правилно, проблемите са си за твоя сметка  ::)
В линка пишеше - "Изпробван е, има силно действие". И понеже не си играя на дребно  :57:
« Последна редакция: Юни 20, 2014, 04:22:40 pm от Tanya »
                                    Свами Рама

синие

• Full Member
  • Публикации: 167
« Отговор #176 -: Юни 21, 2014, 12:55:07 pm »
Рени възраждане,обновление,възтановяване,след болестно състояние.пътя на личния успех,към призванието . не губи вяра,намери съмишленици,и нека ентусиазма и интелекта са в теб и приятелите ти. завистта на други,нека те стимулира...

то малко като изпитание на това,да видиш кой ти е верен,но не сляпа вяра,давай едно ухо на критиците...
обратното също важи за теб-ти на кого си готова да отстъпиш ...

Таня ми хареса как го е казала''загуба на интерес''
Само в един миг безвремие...
изгубени ще се намерят;намерени ще се изгубят;

синие

• Full Member
« Отговор #177 -: Юли 07, 2014, 12:59:12 pm »
предложете рунескрип за защита на дом,семейство.
от конретен човек-неговото  гостуване е нежелано(бих искал  нещо за защита от нежелан гост) срещите,разговорите с това лице се оказват неблаготворни в взаимоотношенията в семейството. дори кратките,но често водени разговори по телефон,водят до силни нездравословни последици у  хората влизали в контакт с лицето,и всичко това  става  до броени часове  след разговора.

*да не казвам, че само докато попита дали някой член на  фамилията е здрав,и човека за който е попитано се тръшне на легло...

ползвах това:Tiwaz-Algiz-Othala-Algiz-Tiwaz - дават го като защита на жилището.
изписах на лист и сложих до врата,да видим-дали ще гърмят крушки

и друго.
не знам дали  няма да си навредя,но  почуствах ей това:
взех та си изписах три руни върху мен
1- Fehu - в ляво на гърдите
2-Thurisaz - на левия глезен от вън
3-Gebo-на стъпалото

не питайте защо така,така го почуствах...да видим какво ще  ме споходи...и дали ще трябва да  поправям грешки...но време е вече да се  уча(търся си учител) :d030:

обичам да бродирам и да разглеждам бродерии,плетива,гоблени(женски  медитации),и винаги съм си мислела че  старите пошити  дрехи,възглавници,кавьорчета- та те все някак на руническа рисунка ми идват...
ето линк с красиви творби,може би може да си направим сами някой рунескрипт на плат...
не съм запозната с  етнографските работи,но пък може би мутивите които се бродират , си имат имена,символ,употреба...
http://www.ideasforwoman.net/2012/05/blog-post_09.html
« Последна редакция: Юли 07, 2014, 01:17:45 pm от синие »

Рени

• Hero Member
« Отговор #178 -: Юли 07, 2014, 01:04:11 pm »
Синие,давам обратна връзка -много точен коментар за периода,браво!  :clap: :38:

Сега мога ли да си поръчам ново гадание за тази седмица ?1?  :)

синие

• Full Member
« Отговор #179 -: Юли 07, 2014, 01:23:36 pm »
Рени-дано е било полезно и си е свършило работа нашето тълкуване .

амм,аз не съм теглила май,но тълкувах  по руните на Таня.
хм,ще е добре тя да ти изтегли,защото  сте сработили някак двете с руните...
не че не бих теглила,но не съм уверена в  себе си...

((сетих се за съня ми,с  калъпа и моите си руни)-трябва да излезна от това мислене за неможене)-рибешка работа,плаха...