Отдавна не бях гледала спортни карти, та съм загубила форма, но все пак да се отчета Приятно четене!
https://victoryastro.blogspot.com/2021/07/2020.html
Защо си изтри прогнозата ? Да не вземе някой да си каже, че не познаваш ? А астрологът все пак си е една врачка и неговото основно качество е да познава.
Запази си сарказма (и злобата) за себе си! Не съм си изтрила прогнозата, редактирала съм единствено няколко правописни грешки и съм добавила, че от значение е точното време на започване на мача, тъй като понякога започва след церемонията по закриване, а не точно в обявеното време, което променя картата, а с това и тълкуването.
Прогнозата съм написала тук много преди да я публикувам в блогър, ето чети:
Акрукс, заради Слънце на к7 ли? Аз мисля, че мачът ще има продължение, Англия е представена от Сатурн, на трон, тя ще победи.
не е заради Слънцето на К7, гледам много други неща- Сатурн У1 в 1д ретро описва, че отборът, представен от тази планета е затруднен, макар да е на трон по знак и щастливата точка Парс Фортуна да е там, но Сатурн е в напрегнат аспект с МС и неговия у-л Марс, докато Луната У1 за отсрещния отбор отива към съвпад с Венера в техен 1-ви дом, която е у-л на МС за тях, затова написах, че отборът, който е по 7д ще вземе трофея и според мен това е Италия. Освен това Луната У1 за тях ще извърши хармоничен аспект със СЛВ в техен 10д. Луната У1 във взаимна рецепция по управление със Слънце съУ1 на техния АС - ще са в добра кондиция, ще се представят забележително.
Продължения има когато АС и ДС са във фиксиран знак, а осите са в кардинални знаци, значи ще приключи в редовното време. Каква ще е играта и дали ще има много голове показват 5-тите домове, в случая 5д е празен, Меркурий У5 е на косъм да напусне Близнаци, което означава, че няма да има много голове, играта ще е предпазлива и за двете страни- другия 5д се управлява от ретро Юпитер в Риби в 1д на противника, италианците ще водят играта на терена на противника
Италия спечели ли? Спечели! Не съм познала само, че ще има продължение, но купата кой ще вземе познах/ме
Италия ще спечели Euro 2020.
астрологично
Да, астрологично и на мен така ми се струва, Италия като назована първа в двубоя е по 7д. , а Англия е домакин по 1д.
Италия ще грабне трофея