Автор Тема: Съревнование  (Прочетена 18022 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: Съревнование
« Отговор #45 -: Март 16, 2014, 08:40:07 pm »
Аз я гледах в Биг Брадър-беше супер пасивна, нищо състезателно не видях
А доверчивостта-дай Боже всекиму

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #46 -: Март 16, 2014, 08:59:35 pm »
Нали самия формат е със състезателен характер ?!?  :)

Луна в Овен си носи същия ,но няма друго потвърждение в картата ,за да го реализира навън.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Papy

• Hero Member
« Отговор #47 -: Март 16, 2014, 09:20:27 pm »

Зависи, понякога няма парични награди-както беше при тях май
А часа намерихте ли-луната в овен сигурна ли е?

Рени

• Hero Member
« Отговор #48 -: Март 16, 2014, 09:23:37 pm »

Зависи, понякога няма парични награди-както беше при тях май
А часа намерихте ли-луната в овен сигурна ли е?

Без значение часа,в Овен е. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Papy

• Hero Member
« Отговор #49 -: Март 16, 2014, 09:29:55 pm »
Та в крайна сметка какво ново от темата?

Рени

• Hero Member
« Отговор #50 -: Март 17, 2014, 09:14:54 am »
Относно картата на Гала-стелиум в Риби в голям тригон с диспозиторите си,тук според мен съревнованието не е необходимост да доказва нещо на себе си ,а за да се развива и тя го прави,като се е "поставила" в тази позиция ,чрез професията си.
Все пак предаването й "гони " рейтинг   ?!? :)

Papy

• Hero Member
« Отговор #51 -: Март 17, 2014, 09:23:19 am »
А някой може ли да я сложи тая карта, че аз не мога, и няма как да разсъждавам на празна ясла
Аз свързвам съревнованието в картата с мъжкия принцип, и не с-комплекси, самодоказвания и т.н. Просто защото това е вроден инстинкт-важен за оцеляването

Love-me

• Full Member
  • Публикации: 175
« Отговор #52 -: Март 17, 2014, 09:44:24 am »
Хоп и аз при вас с Луна в Овен и Сатурн в 5 дом. Като добавка имам и Марс в Лъв. Много енергия имам, винаги съм спортувала, но най-големият ми проблем е, че не ми се участва в никакви състезания и игри, защото не мога да губя. Във всяка игра влагам толкова хъс, сякаш победата е най-важната от всичко. Не мога да се забавлявам истински, а това ми тежи  :(
И в живота като цяло се улавям, че имам склонност да се сравнявам и състезавам с другите. Доста работя върху това и напоследък май съм започнала да се съревновавам основно със себе си  ;)
Serve, love, give

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #53 -: Март 17, 2014, 10:02:01 am »
А някой може ли да я сложи тая карта, че аз не мога, и няма как да разсъждавам на празна ясла

Ето я картата

Гала е доста наясно със себе си според мен, има някаква вътрешна хармония в нея, че да има нужда да се състезава, за да се доказва, защото съревнованието е точно това, независимо дали е за да се докажеш на себе си или на някой друг. Имам наблюдения, че често, човек който иска непременно да е най-добрия, обикновено е бил потискан и подценяван от някой от родителите в детството и сега иска да му натриe носа или да получи неговото одобрение, като изключим съревнованието в спорта, там от психологична гледна точка става въпрос за нещо друго.

Рени

• Hero Member
« Отговор #54 -: Март 17, 2014, 10:21:03 am »
Хоп и аз при вас с Луна в Овен и Сатурн в 5 дом. Като добавка имам и Марс в Лъв. Много енергия имам, винаги съм спортувала, но най-големият ми проблем е, че не ми се участва в никакви състезания и игри, защото не мога да губя. Във всяка игра влагам толкова хъс, сякаш победата е най-важната от всичко. Не мога да се забавлявам истински, а това ми тежи  :(
И в живота като цяло се улавям, че имам склонност да се сравнявам и състезавам с другите. Доста работя върху това и напоследък май съм започнала да се съревновавам основно със себе си  ;)

Love-me ,

А как са поставени при теб Слънце,уК5 ,Луна какви аспекти има ?!?  :)

Love-me

• Full Member
« Отговор #55 -: Март 17, 2014, 10:41:17 am »
Слънцето ми е в 11 дом и е в опозиция със Сатурн (този толкова тежък аспект, за който неведнъж съм споменавала  :) )
У5 е Меркурий, който е и У1 и е най-издигнатата ми планета в 10 дом.
А Луничката ми е в 11 дом и участва в огнен тригон с Марс и Нептун. Но пък е в опозиция с Плутон.

Брат ми пък има Плутон на Асцендента в Скорпион и също въобще не може да губи. Той има е неаспектирано Слънце.
Serve, love, give

Рени

• Hero Member
« Отговор #56 -: Март 17, 2014, 10:59:00 am »
Меркурий в Овен така ли както и Слънце ?!?
А това ,че уК1 е в 10-ти също е показател ,че хората искат да ни виждат като "първенци"   

Love-me,сега разбра ли ,колко на място е твоята натална опозиция Слънце/Сатурн и че Сатурн го "отнася' ,а не Слънце  :)

Love-me

• Full Member
« Отговор #57 -: Март 17, 2014, 11:44:28 am »
Меркурий и Слънце в Риби, не ме изкарвай толкоз огнена. Утре съм рожденичка ;)

Рени, по принцип, ако преди години ми беше казала това, че Сатурн е потърпевшият, нямаше да ти повярвам. Доста гадости ми е насътворил. Но след Сатурновото завръщане ми се струва, че започнах по-леко да дишам и да усещам най-после Слънцето си.
Serve, love, give

Рени

• Hero Member
« Отговор #58 -: Март 17, 2014, 11:57:48 am »
Меркурий и Слънце в Риби, не ме изкарвай толкоз огнена. Утре съм рожденичка ;)

Рени, по принцип, ако преди години ми беше казала това, че Сатурн е потърпевшият, нямаше да ти повярвам. Доста гадости ми е насътворил. Но след Сатурновото завръщане ми се струва, че започнах по-леко да дишам и да усещам най-после Слънцето си.

Охо ,още една "Златоперка"  ;)

Добра е опозицията на Сатурн към Слънце Риби ,дава му възможност в годините да изгради егото си ,чрез форма и с по-малко илюзии.Сатурн по знак е своя триплицет ,но в дом на Слънцето ,а Слънце в негов (ако може така да се каже) ,но на Сатурн му е трудно да се забавлява,драматизира,влюбва ,играе ,заради самата игра ,така че ...на него не му е лесно.  И аз съм със Сатурн в 5-ти ,пак показател за съревнование :"Искам главната роля и ако на Бродуей " ,нещо ей такава е връзката Слънце/Сатурн . :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #59 -: Март 17, 2014, 01:44:37 pm »
Ето и картата.
О-хо, здрасти!
още една пълнолунна, с Марс в скорпион и Юпитер овен в 8д
само че моят скорпионски Марс е в 3д
дали тр Уран като кацне на Юпитата в 8д ще ни направи внезапно богати?  :017: