Вещер, имам една съседка, която владее Рейки, това, онова, има и доста силни ясновидски способности. Мисля, че се взема за повече, отколкото е реално, в смисъл, че вади твърде голямо самочувствие, но наистина жената си има доста големи заложби. :017: На мене ми е казвала, че ме е мяркала из Атлантида - сега ми казваш за този ретро Нептун - то и аз имам ретро Нептун, но много хора го имат, в смисъл че Нептун сравнително често и за доста големи периоди е ретрограден и поради това може би съм малко скептична дали всички ще имат отношение към това. Някакви конкретни спомени от подобно нещо нямам да съм живяла, но и аз не си помня кой знае колко много инкарнации - да си знам най-скорошните 2-3 най-много.
Стана ми интересен и въпроса, който ЯЯ поставя за технологията и духовността. Лично за мен има една граница, технологична, която като се прекрачи, вече води до бездуховност. И човечеството отдава я е преминало - със всичките тези смартфончета, телефончета, които ползваме, въпреки че знаем, че радиовълните, които произвеждат, са вредни за организма. Когато за целта на технологията, се унищожава по невъзвратим начин природата, това също е показвател, че от хора вече се превръшаме в роботи, а там нищо духовно няма. Според мен атлантите са били достатъчно умни да си измислят каквато технология им трябва, но и достатъчно духовни за да не се правят на инкарнираните богове на Земята, все едно тя съществува само да им служи на преходните задни части. :012: Трябва да има съзнателен контрол над тези неща ...