Аз съм с директни възли. Не знам дали е от директното движение, но си имам направо защитна програма за връщане към стари навици. Нали по принцип казват, че хората лесно често си натикват носа в южния възел, зашото е позната опитност и вече там урока е научен и им е комфортно така да си живеят, та винаги борбата е да не се върнеш назад към юлв, дори и да ти се иска. При мен изобщо не ми се иска, направо се обривам само като си го представям това рачешко ЮЛВ и там как съм се бъхтила да храня някакви (вероятно) неблагодарни извергчета и е трябвало и аз да разчитам на там някакви хора, за да си изпълня задачите - попринцип това е част от дефиницирята за юлв Рак. Докато СЛВ Козирог трябва да става по-самостоятелен, да не разчита на другите, повече на себе си - с това проблемации не съм имала. Естествено, от време на време ме хваща бъзливостта и започвам да си седя и да си ровя на едно място, но пак съм инато и каквото си правя, си го правя сама, без да намесвам други хора или да завися от тях. Всъщност даже си мисля, че наистина най-големият удар и наистина непоправимият и непростим провал, който ще ме накара да скоча евентуално от някоя много висока сграда е, да си наредя така живота, че все да завися от другите - слабост е, изконно не ми приляга :012: