Аз с жени нямам проблеми в живота си толкова големи, повече имам даже с мъже, нищо, че Луната ми е ударена - И от Уран, и от Нептун, и от СЛВ, и от Лилит. :012: Опозето с Меркурий е напълно точно, има и секстил с Плутон. Куинконсите с Марс и Венера също са й точни. :012: :012: :012: Та това ми е странното при мен. Слънцето ми в това отношение е малко облагодетелствано, защото поне е далеч от нодалната ос. :012:
За съвпада на ЮЛВ с Меркурий - Имам си някакво вродено усещане за използването на Меркуриевите енергии. Като се занимавам с типично Меркуриевите дейности, все едно се освобождавам от всички грижи на ежедневието и забравям за всичко. Все едно тази част от мен е някой, към когото винаги ще се завърна. Интересното е, че дори в най-тежките ми емоционално периоди, в които всичко е било наобратно и съм използвала всичко останало по хороскопа си в някакви крайности и пределно грешно, с Меркурий не е било така. Меркурий лесно го приемам чисто психически и усещам, че просто в тази област няма какво да добавя. И колкото и да съм будна ментално като човек и все да си мисля някакви неща, много често ме гони и инерцията и усещам как недостатъчно използвам потенциала си в тази насока - та е нещо като ЮЛВ-мързел, на който много ме е яд. :85: Меркурий понася все пак доста тежки аспекти - опозициите с Луна, Нептун, Уран, но просто не усещам напрежение и не ме гонят лудите, че все нещо не съм свършила както трябва с него - а за другите планети параноята е много голяма. :012: :012: :012: