Емма, ще ми хвърлиш ли едно ТАРО-Ще успеем ли да отстраним проблема с теча? Ако друг желае да се включи-благодаря!
Нигме, изтеглих ти карти. Толкова много жезли май не съм теглила.
Осмица жезли Двойка жезли Седмица жезли В теб се е събрал гняв ли? Изкарай го някак този огън, нека не те изгаря.
Ще получиш новина и може да ти се наложи да вземаш бързи решения. С много неща ще се занимаваш, за да се справиш с този проблем, почти ще ти се стори невероятно да завърши добре. Може да изникнат два варианта - две посоки на развитие. И двете ще са еднакво добри, но не отлагай решението. Не се чуди прекалено много, за да не се губи време. И в двата варианта ще има сходен резултат, а не големи загуби. Имаш мнение и ще трябва да се пребориш за него. Другите може да са в опозиция или да искат да променят идеите ти. Но моралното право е в теб, ще се справиш.
Да, за мен ще се справите с този проблем. Но може да те разпали това положение, да изисква от теб да се захванеш с много неща на един път.
Последната карта е
Паж жезлиОт всички карти все идва послание за нещо ново, нов проект, нова идея за реализиране. За мен ще имаш радостни новини, дори да се налага да хвърлиш малко повече ентусиазъм и огън в начинанието. :58:
Малко шантаво при положение, че става дума за толкова вода... Но все пак се пазете и от огън/искра.
Нигме, позволяваш ли да си ми "първата жертва" на новите карти, които получих сега? :012:
Аз изтеглих от тях 3 карти по въпроса ти. Ако позволиш, ще опитам да ги тълкувам.