Луна в падение сама по себе си не е обаче достатъчен аргумент за смърт - за болнава майка (или съответния роднина, когото сигнифицира) да, но за ранна смърт . Ще я проверя отново и ще се включа по-късно - отново в понеделник, ако не ми и здържи нета в тези баири - с коментар.
Да, със сигурност не е достатъчен показател, ако ще и ъглова.
В случая не виждам Луната да е силно афликтирана, няма мажорни аспекти с малефици.
Нямам много информация за родителите й, но мога да споделя това, което зная, ако ще е от полза за анализа.
За бащата знам, че е със Слънце в Овен, военен по професия, доста груб и авторитарен човек. Затова се е дистанцирала от него.
Майката е била слънчева Дева, боледувала е от диабет. Впоследствие получава усложнения и умира. Със сигурност към нея е била по-привързана. Описва я като грижовна жена, която за всичко излишно се е притеснявала, за най-малките дреболии. Специално за майката я бях питала, защото ми стана интересно какво ли ще да е било проявлението на съвпада на Луната с Уран (макар и широчък), дали е имало такива характеристики при майката, но не получих потвърждение.