То и аз съм черна овца. :85: В семейната среда най-вече си личи. Принципно родата ми е като на два лагера - от страна на баща ми и от страна на майка ми - коренно различни хора. Страната на баща ми са доста здравомислещи и прагматични, има много козирог, водолей, везни там. Не са толкова емоционално обвръзващи се, кариеристи са и е просто като родова карма да игнорират чувствата на хората - най-вече на най-близките си. От поколения наред в това семейство се случват абсолютни проявления на непукизъм точно тогава, когато е най-логично човек да подаде ръка. И в другото време - емоционално обрани - нито дела, нито думи, за да покажат чувствата си. Предават се талантите в хуманитраните професии, най-вече и умението да се управлява.
Родата на майка ми е главно огнена, но се предава и много вода. Предават се артистични таланти, все самоуки, но някои от тях имат голям обществен успех. :012: Проблема е че са НАПЪЛНО ирационални. Не можеш да им налееш ум в главата. Всяко твое действие, което не е продиктувано от някаква дълбока емоция, чувство за чест или за доброто на човечеството, просто не струва. :012: Ти си гаден и коравосърдечен, ако правиш такива лоши неща - да си направиш сметката.
И ето ме и мен - пръкнала съм се по средата, не принадлежа на никой лагер.
Нито съм достатъчно коравосърдечна просто да спре да ми пука и да се фръцна и да си тръгна и никога повече да не погледна семейството ми (за разлика от баща ми, който се чува с майка си в годината един път), но и тази тежка емоционална обстановка с толкова много страсти, морали и чувствителности, в която живея, не ми понася. Твърде много е. Та така си стоя по средата и в общи линии, начина по който действам, не може да бъде разбран нито от едните, нито от другите. :012: :012:
Уран ми е в 4 ти дом в Козирог и е у6. Има съвпад с Луна, съвпад с Нептун, СЛВ и опозиция със Слънце и Меркурий.
Плутон е у3 в 3ти - тригон Меркурий, секстил всичко в Козирог
Аз съм си странник и в ежедневието, защото говоря там някакви неразбрани работи за хората, имам си мои виждания и наистина съм труден за опознаване и харесване човек, но хич не ме интересува, много си ми се кефи така. В детските години за семейството ми беше гадно, че не се разбирам с никой от тях, но с порастването и помъдряването виждам, че мога да съм най-доброто и от двете роди, мога да съм и най-лошото от тях, така че човек от мен може да очаква и да се движа в средата на пътя, и в двете крайности, а това може да са много изненадващи обрати и действия.