Има Юпитер ин хайз в 11 дом, и едновременно съуправлява седми. По класическата астрология има повече достойнства дори и от Сатурна ми и ми е доминантната планета. Смесена взаимна рецепция между Слънце и Юпитер също така имам. Както сама можеш да се сетиш, доста влияе на отношенията ми с хората и това какви привличам. Приятелството винаги ми е било и винаги ще ми бъде топ приоритет. Поставям го на много по-високо ниво, отколкото отношенията с 80% от родата си. И въпреки, че съм и кариерист, поставям го и преди кариерата си. И не защото не мога да живея без него (защото умея да се нагаждам и мога да живея без много неща), а защото просто е едно от най-красивите неща, които може да ти се случат. Да не кажа най-красивото, което може да ти даде външния свят. Истинските ми приятели са като част от мен. И като човек, в чиито хороскоп един от основните сигнификатори за приятелството е Юпитер, смея да не се съглася, че на Юпитер приятели не са му необходими и че не умее да създава приятелства.
Не споря, че нямаш акцент над Юпитер или Стрелец, но явно при теб не е толкова пряко свързан със взаимоотношенията и 11 дом, колкото примерно при мен. И не давам пример със себе си, защото съм аз, ами защото като разглеждаме приятелството, е редно да разгледаме и домовете, които го управляват и как да представени в индивидуалните карти. За някои хора Юпитер изобщо може да не е сигнификатор на приятелствата, дори да е силен в картата. Юпитерианското, което се изразява в приятелите ми е, че не мога да допусна до себе си глупави хора и хора без морални принципи. Приятеите ми винаги са амбицирани хора, които не се отказват от принципите си заради някакви загуби. Но тук влияние има и Луната в коза - все пак управител на к11.