Автор Тема: Приятелството  (Прочетена 59181 пъти)

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
Re: Приятелството
« Отговор #120 -: Юли 23, 2014, 04:22:25 pm »
Аз имах едно такова нещо на главата подобно, добре че беше само онлайн. Наистина не съм сигурна дали е била хетеро, аххаха.  :012: :012: :012: :012: Искаше да си говоря само с нея, сърдеше ми се като отделям време на други занимания или на други хора, винаги бяха някакви големи драми, караше ме да й пращам мечки по скайпа, правеше някакви планове как като започне да учи в Търново (тогава бяхме още лапета), щяла съм аз да идвам единия уикенд, другия щяла да идва тя - т.е искаше да ми обсеби всяка свободна минута. Разкарах я след няколко месеца такива невероятни писания.  Отначало си помислих, че се е оправила, но се оказа, че греша.  :012: :012: :012: :012: Като я разкарвах за втори път ( каза ми, че трети нямало да има - благодаря на всички Богове) - ми обясняваше как учила в Търново само заради мене. Беше мегастелиумна Лъвица с асцендент лъв, всичкото лъв в първи дом и един 'убав квадрат от Плутон на стелиума и една убава опозиция от Сатурн.
:85:  :043:  :D
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #121 -: Юли 23, 2014, 04:23:18 pm »
Съни, слънце, да не би от нептуня-ъглов, при мен е той виновникът. Рибешкото и нептун не съдят, дават една пластична мека енергия/усещала съм я/, другият става пристрастен да си зобне, често се развива вампиризъм. Освен това нептун си пада по "грозните патета", понякога и в нравствено отношение.
Преди време се случихме на единствената празна маса във Варна с местни наркомани. Те се държаха предизвикателно, един вид "не сме ние боклуците, вие сте"...ние пък не даваме оценки на хората и...сприятелихме се, след половин час си хванахме  влака. писахме си приятелски писма с покани за гостуване...после от тях дойде писмо, че при полицейски обиск са намерили нашите писма у   тях, че имаме досиета...върви обяснявай,че нямаш сестра и не е руса....още не съм пробвала нищо и нямам интерес. Та, оттогава, по-хладно и обрано с непознати.

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #122 -: Юли 23, 2014, 04:30:48 pm »
За нея не бери грижа  ;D - мъжете ще ги прави луди и ще ги върти на малкия си пръст, с лекота ще си постига целите.

В кой знак е Луната?

В Лъв, заедно със Слънцето, венера, хирон, меркурий. Иначе последно като говорих с нея, не се беше гаджосвала някога през живота си изобщо, нито имаше някакви отношения с който и да е било. Имаше само едно хлътване по един, доста по-голям от нея и не й се отвори парашута изобщо. Той пък беше от Русе, та така с нейните истории.  :012: Това, което не мога да й го отрека й бяха артистичните таланти, четеше много книги, имаше красив изказ, стил на обличане, до колкото съм я виждала по снимки - наистина открояваща се от тълпата в добрия смисъл на думата по отношение на тези неща.  :)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #123 -: Юли 23, 2014, 04:32:31 pm »
И един ден като "спря токът и нямахте нет изпихте всичкото кафе,изпушихте всичките цигари,поприказвахте си,поопознахте се."  :D :043: :d030: :012:

На кафе с цигара нямаш никакъв шанс, но ако ме поканиш на по биричка, може да се случи.  :29: :72:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #124 -: Юли 23, 2014, 04:45:29 pm »
Но тя има у1 плутон в 11 и вероятно затова обсебва приятелките си, но пък и мъжете така ги преследва. Тя е тип консуматор, от всеки взима нещо.

Досущ като мен значи  ;D - Плутон (у1) в 11 дом, при това в т-квадрат със светилата. Ревнива, задушаваща и обсебваща - чак не мога да повярвам.  :lol_hitting:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #125 -: Юли 23, 2014, 04:51:30 pm »
Последната й лъжа, за да ме задържи, беше, че майка й е раково болна, как ли не страдах, че ще остане съвсем сама, звънях на лекари, на близки, използвах връзки, само и само да помогнат, а това било лъжа.

Това нейното вече е болестно състояние.

За радост не привличам такива хора, мен и много по-слабо изразено обсебване ме дразни и задушава.
Например, човек, който не ти е чак толкова близък приятел и нищо не е направил за теб, да очаква да си му на разположение денонощно и за всякакви глупости. С проблемите си никого не ангажирам - мога да споделя нещо лично с човек, когото усещам по-близък, но не очаквам никаква помощ насреща, нито за услуга съм молила.

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #126 -: Юли 23, 2014, 04:56:30 pm »
Ужас Съни, твоята е съвсем побъркана. Иначе на мен една такава ми стига, повече други такива не искам в живота си. Аз съм много търпелив и състрадателен човек, гледам да помогна, но като разбера, че ме използват и че не ме оценяват, доста бързо приказката свършва.  :012:

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #127 -: Юли 23, 2014, 05:06:38 pm »
Отношението ми е ,всеки е приятел до доказване на противното,,.При-ятел е човек с който мога да допусна достатъчно близо,да седнеш на една маса да се храниш,аз специално не мога да се храня в присъствие на негатив .Напоследък не допускам и прекалено близко,трябва да има ,,една ръка разстояние,,,това е след една голяма поредица ,,Биг брадъри,, която изкарах,под ръка разстояние са друга категория ,иначе  започват да си показва рогата ,а всеки има.За малко не е проблем,но в дълъг период е неприемливо .Водолеите, специалисти по това забелязвам спазват това правило .

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #128 -: Юли 23, 2014, 05:16:59 pm »
Водолеите са много заети за дълбоки и сълзливи приятелства. Аз лично съм доста студена и критична, рядко успокоявам някого, но пък ако има проблем, по който нещо може да се направи, запретвам ръкави.
В тоя смисъл едно момиченце тука го чакам от доста време да свърши една работа и съвсем скоро ще й дърпам ушите, по един нептиятен за нея начин
Един от най-големите врагове на щастието е инертността.

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
« Отговор #129 -: Юли 23, 2014, 05:20:07 pm »
А Съни, хич не ме интересува как ме наричат определени хора. Тая въпросната редовно ме наричаше коравосърдечна, че не съм била емоционална, не съм я обичала, някакви такива работи. Дори и да имах някакви приятелски чувства към нея, много отблъскващо беше, че искаше да изразя едва ли не това по същия начин, по който го изразява тя, което си е абсурд. Но и други хора са ме наричали така - егоист, не знам си какво си - еми ок, наричайте ме както си искате, важното е, че като зависи от мен, си нареждам живота добре и редовно си "обезпаразитявам" помещенията. Естествено, че на една хлебарка не й харесва като пръскай с Райд.  :012: :012: :012: :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #130 -: Юли 23, 2014, 05:21:15 pm »
Току що се убедих окончателно, че на работа съм се сдобила с истински приятел - мъж.  :)

Сред толкова негативи на двугодишния ми престой в този офис мога да се похваля и с едно искрено и подкрепящо приятелство.

Гледам си бързите транзити - тр. Венера в съвпад с нат. Луна. Прави жест за мен.
« Последна редакция: Юли 23, 2014, 05:23:11 pm от Lilla »

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #131 -: Юли 23, 2014, 05:22:51 pm »
Току що се убедих окончателно, че на работа съм се сдобила с истински приятел - мъж.  :)

Сред толкова негативи на двугодишния ми престой в този офис мога да се похваля и с едно искрено и подкрепящо приятелство.

Айде, хайрлия да е :)
И аз на работата с мъжете мелех по-лесно брашно, то и нямаше много жени де

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #132 -: Юли 23, 2014, 05:25:13 pm »
И с двете патици щях да се сприятеля, ако бяха интелигентни.

Както пише в цитата на Сънили, "да спечелиш уважението на интелигентни хора".  :)

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #133 -: Юли 23, 2014, 06:56:20 pm »
Сетих се и още нещо, сега ми е смешно, тази въпросната особа казва: "аз не харесвам овните, вие сте много бойни, имах едно гадже овен полицай, той ме биеше, приятелките ми овен са самовлюбени и ми взимат всичките гаджета и ме разкарват, а ти си различна, ти си жива риба", един вид, аз съм била шаранът, търпящ й глупостите, но ето - човек не може да си избяга от слънцето, доказах й, че съм овен. Няколко пъти казвах - не ме лъжи, харесвам честността и откритите отношения и по-добре грозната истина, пред красива лъжа. Последната й лъжа, за да ме задържи, беше, че майка й е раково болна, как ли не страдах, че ще остане съвсем сама, звънях на лекари, на близки, използвах връзки, само и само да помогнат, а това било лъжа. Ей, наистина тогава побеснях, да лъжеш с болест, няма по-голям грях.
Да, Енигма, мисля, че Нептун ми ги привлича такива, но това е съдба - не можем да я променим, но поне можем да поставим някакви граници, виж моят е в козирог, трябва да бъде по-хладен. Наркомани не съм още, но колко самоубийци, пияници, депресирани мога да ти изброя, дори и на един да съм успяла да помогна, пак е успех.
Добре, че са светилата ми в 11, научих, че лесно мога да се дистанцирам емоционално. Една приятелка ме отрезви-каза-знаеш, във всяко съжаление има и доза САМОсъжаление. Може при такива да съм тантуркала нещо наранено неосъзнато у мен. Нали нептуновото качество отразява и се губи-кое -кой-той-аз ли съм :-\

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #134 -: Юли 23, 2014, 07:49:21 pm »
Айде, хайрлия да е :)
И аз на работата с мъжете мелех по-лесно брашно, то и нямаше много жени де

През целия си живот мога да се похваля с трима мъже "приятелки"  :)
- бившият
- едно интернет познанство /от астро форум/
- колегата от офиса