А според теб защо са се случили приятелствата/предателства? Или натоварваме приятелите с много очквания, или мерим кой колко взел-дал. А по-вероятно при теб да си се раздала,загубила, размила в и за тях , а така хората се развалят, стават егоисти и консуматори. Последните години поставям лека бариера, не винаги и на всяка цена, не и всеки ден срещи, има едно лично пространство, гледам да не го нагазвам, не искам да знам и майчиното им мляко, макар с времето да го казват. Чак сливане не е нужно. Докато е млад човек е по-обсебващ и себичен, като стане и малко самодостатъчен, по-добър приятел е. Така не се допуска вампиризъм. Имах приятели с рибешко влияние, е ,понякога трябваше да ги разтърся, да прогледнат ,че ги изпозват, не че не го знаеха. Ти имаш повече овен.
Аз надценявам хората и/или пък им слагам някакъв измислен божествен образ и сама започвам да си вярвам в същия,може би за да оправдаят очакванията ми.През последната една година започнах да разбирам това и след като се разгневих на "приятелите" ,после видях себе си чрез тях и не беше много 'розова" картинката -аз съм авторитарна ,усмихната,знам и онова,което не се очаква да знам,агресивно откровена и сега ми харесва вече ,че не бях снизходителна към себе си ,а напротив...и така продължавам с трима от 103 -ма .
Всички сме
( из)ползвани и всички
(из)ползваме,защото всички някъде из картата си имаме Риби.Да,може би си права ,че когато прогледнах през 5-ти дом (Лъв) обаче ,тогава видях ,че в повечето съм
(из)ползвана и другите се кефят на онова,което правя ,а не познават и/или не искат самата мен.
Enigma ,Овен е добродушният тук -Рибките не са нито съпричастни създания ,нито милосърдни,те имитират, отразяват всичко това ,толкова добре ,че ...даже са си извоювали
Оскар за души(очи)чки .