Мисля, че такава тема още нямаме, би било интересно да я обсъдим.
Какво според вас в хороскопа показва, че нативът има склонност към авантюризъм, умее да рискува, да се възползва от всяка една възможност?
За пример мога да дам една моя приятелка, животът й е изключително динамичен и интересен, но тя сама си го прави такъв - просто го умее и, което също е много важно, пет пари не дава за мнението на околните.
От 13 или 14-годишна започва да води много бурен живот, събира се с групичка метъли, обикалят страната по влакове, пътувайки без билет. Напред-назад по купони, концерти... Често е пътувала и на автостоп.
Когато бяхме на по 20 години, се запознава с германец в едно заведение - вземат кола под наем и тръгват с него и с още една нейна приятелка на опознавателна обиколка на България. Естествено пътуването им изобилства с много шантави изцепки, в някакво малко градче (Перник или Петрич) полупияни едва не отнасят голям бой от местните но успяват да се измъкнат. След две седмици познанство германицът й предлага брак. Без почти да го познава, рискува и решава да се омъжи. Изоставя позната среда, отива да живее в Мюнхен, където й се отварят нови възможности.
След около 4 години бракът им се разпада, то от самото начало се виждаше, че са много различни. Преди това тя успява да се изучи там (в Б-я си изоставя образованието, не успява да завърши колежа, в който бяхме), намира хубава работа и благодарение на това успява да обиколи доста туристически дестинации в света, ходи по почивки и фиести.
Когато се разделя със съпруга си, се изнася да живее на квартира... с четирима мъже латиноси, всеки от които (както тя разказва) е влюбен до уши в нея и почва една надпревара за нейното внимание.
Впоследствие, съвсем случайно в един бар, в който се връща да вземе забравена жилетка, се запознава с един мъж. И се оказва, че това е известен чилийски журналист, беше дошъл случайно в Мюнхен. Пламва силна симпатия, започват да се виждат, когато той идва в Германия. Любов на разстояние. Впоследствие я кани да живее при него в Сантяго - в голяма къща в басейн и с чистачка. Тя успява да изтегли и майка си от България, която сега живее щастливо и безгрижно в китна къщурка на брега на океана. По едно време ми разправяше, че е започнала да посещава курсове за пилот на хеликоптер - по принцип доста послъгваше, но бях склонна да й повярвам, за мен тя е пример за човек, който умее да рискува и благодарение на това печели и си създава по-добър живот.
Веднъж ми разказва как отива на карнавала в Рио, без никаква предварително резервация. Тогава още живеше в Германия. Купува си самолетен билет и с една раница на гърба отива в държава, чийто език не говори. Пристига - навсякъде тълпи народ, свободни места по хотели няма. И без да знае езика успява да се запознае с групичка хора - персонал в някакъв хотел, които я посрещат много дружелюбно и й осигуряват подслон.
Картата й съм поствала и друг път, по други въпроси - часът е по моя ректификация, според мен си отговаря но това, което се случва в живота й. За нея мога да кажа, че е човек, който благодарение на липсата на каквито и да било задръжки и незачитане на общественото мнение прави живота си ярък, забавен, безгрижен и изключително интересен. И успява да намери щастието си, за разлика от много други.