Мира, можем и по Д10 да проверим ректификацията, там Лагна бързо се мести и са възможни различни варианти. Аз лично се затруднявам да преценя кой от тях най-много пасва, с дашамша нямам много практически и изследователски опит.
В Германия завършва спец. Туризъм - т.нар. Berufschule, т.е. нещо като професионален техникум, няма висше. В България учи по същата специалност в туристически колеж, но не го завършва, макар че оставаше само една година и просто си седеше вкъщи и чакаше да дойде германецът, можеше и да завърши през това време. Сватбата им беше малко преди семестриалното завършване, можеше да вземе и държавните изпити, бяха лесни.
В България малко е работила - един сезон като камериерка в хотел и един сезон като туристически представител (лято 97), където се уреди с мои препоръки, преотстъпих й мястото си. Година по-късно, когато срещнах затруднения да намеря работа по специалността и я помолих да ме препоръча там (тя вече нямаше да работи), тя... отказа. Честно казано, бях изумена от такава неблагодарност, а можеше просто да върне жеста, нищо не й костваше. Чудя се такава нагласа повече за Бхарани ли е характерна или за предполагаемата Пурва Бхадра на Асцендента?
В Германия първоначално е работила нискоквалифицирана работа - в голям завод за кафе, лепеше етикети. Впоследствие, след като малко понаучи разговорен немски, влезе да учи. След завършване започна да работи в туристическо бюро, попътува доста с преференциални условия.
Когато замина в Чили, там не работеше, беше държанка (сключиха брак няколко години по-късно). Наскоро от една обща приятелка разбрах, че отново се е хванала на работа в туризма - нещо като промоутър към някакви хотели. Преди време ни лъжеше, че се е записала да учи в някакво авиционно училище, едва ли не академия
, щяла да става пилот на хеликоптер. Абе голяма скица - чудя се как хората може да се връзват на такива лъжи, затова по ми пасваше Луната и Меркурий да са в съвпад с Кету във втори дом. :017:
Долу прилагам вариантите на дашамша - коя от тях според вас дава повече указания за работа в туристическая бранш и в сферата на забавленията?