Снощи на сън бях на място, на което съм ходила много пъти, но е било отдавна. Само че този път беше различно.
Предишните пъти е било някъде по крайбрежието от Бургас доста надолу и по него път, през морето стигах до два острова. Само, че предишните пъти съм ги виждала като един остров. Населено място е с къщи и градини. Сещам се, че преди разузнавах, разглеждах и усещах някакви заплахи, но не виждах нищо конкретно. Имаше разни много дълбоки урви и аз вървях по ръба им и някакви такива други природни страхотии.
Този път в съня се озовах на най-високото място на острова, а самият остров представляваше много висока планина. Бях с кола за разлика от предишните пъти. Мини купър :012:. Шофирах по някакви алеи и изведнъж накарах колата да полети. От високото видях надолу много странно изрязани скали и водопади от тях. Това се оказа вторият, по-висок остров. Около водопадите, които бяха из целият остров имаше страшно много хора и си правеха плаж. Усещах нещо страшно нередно в цялата ситуация, а на хората не им пукаше изобщо. Прелетях и над втория остров - изглеждаше като купища пепел и беше почти на морското равнище. Имаше някакви сгради в центъра и знаех, че от острова до сушата, която не се вижда има ферибот и се чудех дали да го хвана или да го карам на летене. Събудих се.
Странно място и защо съм ходила там изобщо не ми е ясно, но е факт, че съм била няколко пъти там...