според краткото описание на човек, който те е виждал наскоро, подхождаш на описанието за АСЦ в рак
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=36 учуди се като ѝ казах, че си 66-ти набор, младееш за годините си
благодаря за комплимента за годините
, ама аз на младите много не им вярвам - на нейната нъзраст аз не можех въобще да се ориентирам, кой на колко е - освен тя да може да го прави
обаче това за рак .... удебеленото въобще не ми пасва. За останалото - не за всичко мога да преценя ... Все ми се струва, че основното при Рака е закръгленото лице ..... закръглени форми ...
Средно развито телосложение, горната половина на тялото е по-силно развита,
главата е валчеста.Кръгло, пълно лице с бледа кожа, тъп на върха нос, брадата е слабо развита, голяма и изразителна уста, очите са леко изпъкнал и с поглед обърнат навътре към себе си, излъчващ кроткост, мечтателност, доброта, дебели клепачи. Скули не се забелязват. Косите са кестеняви, слаби.
Походката е някак си странична, наподобяваща движението на животното рак. В знаците на Водата винаги присъства някаква закръгленост на тялото като цяло. То не е релефно и няма остри, ъгловати форми. Стремят се да бъдат предпазливи винаги и навсякъде. Внимание, дори известна срамежливост в контактите и обкръжаващия ги свят. Много възприемчиви и постигат нещата чрез чувство и опит. Склонни са повече да слушат отколкото да говорят. Подвластни са на моментното настроение, което се възприема от околните като каприз, но в критични моменти могат да действат с поразително мъжество.