При мен Слънцето е в 4 дом, на 3 градуса от ИЦ, 0 и нещо градуса везни - приказка отвсякъде (а за аспектите да не коментирам)
- ами, никога не съм имала желание да живея в чужбина, въпреки всичките безброй възможности
, много ми се иска да имаме сплотен род, но то не се получава, каквото и да правя (е, по празници някакси го докарвам с братовчедки и лели, но с най-близките ми ... йок). Наистина хвърлям доста усилия за мястото, което уж смятам за дом (то не е това, където живея, ама аз си имам и мерк в 4 дом), и с времето се получи така, че имам някаква власт, така да се каже и то е предимно заради парите, които съм спечелила и възможността, която имам, за да помагам на близките си ( Сл е У2).
Това за "по-добре във втората половина на живота ... ами вече съм на 48г ... и нещо не ми изглежда точно така, ама може и да греша. По-точно, не ми предстоят много леки астрологични прогресии и транзити и нямам идея как точно ще се получи това "по-добре". Но след 40г се засили "търсенето на корените - коя съм, полека започвам да стъпвам на земята, че досегавсе бях във въздуха .... та ще видим какво ще излезе накрая.
Ако имате още въпроси за тази прекрасна слънчева позиция - давайте
- че аз не знам, какво точно да опиша ... само не ми говорете за антики и колекции на старинни предмите - не понасям старинни неща, но уважавам традициите.