15 минути +- не са от значение за планетите в 10Д.През 46г не е било много важно да се запомни в колко точно се ражда някой с презумпцията да му се прави хороскоп през 2014г.Било е "на обяд"
Всъщност точно десет минути са достатъчни, за да променят както домовата позиция на Слънцето, така и Асцендента, оттук навярно и темперамента и управителя на картата.
Защо да не личи?У4-РВенера е горе при РМерк,в аспект от Сатурн.Ти по кой дом и планети таксуваш историята?Аз по 4Д и У4.
Ами таксувам професията (и особено това, с което е известен в общността/обществото) по МС, по алмутена на МС, по дорифория, по най-близкия сходящ аспект на Луната, по отношенията на У на МС с У на Асц., по отношението на двамата с управителите поне на 9, 11, 7, 2 и 5 дом и по планетите във всичките тези. Всичко това, ако имам време.
Та тук, евентуално, ще ти трябват повечко Меркурий, Юпитер и Луна, не съвсем Венера, Слънце и Сатурн. В случая примерно описаният от теб благороден, толерантен, щедър и човечен шеф би могъл и да се пръкне от един Юпитер на МС, защо пък непременно Слънце.
Би могло.Има материали за него.Ако някой може въз основа ня тях да намери точния градус на МЦ да заповяда-аз не съм специалист.Той е сериозна обществена фигура.Е,няма рейтинг като на ББ,но е светило в областта.9,10,11 дом за мен са най-обществено видимите,а това Слънце е в тях.
Именно, може да е общественоизвестен с добро по Слънце в девети дом, или известен с научните си постижения в академичните кръгове по Слънце в 9-ти дом или като държавник, политик, администратор със Слънце в десети дом... Но ти изпитваше стреличка именно за десетодомно слънце.
Всеки тук си служи с определени методи, често различни, та даже екзотични. Но за някои от тях и две минути разлика може да са от значение. Посочването на сигурността или не на часа затова е важно, за да знае всеки струва ли си да се впряга. Иначе се изпитваме на хороскоп по слънчев знак.
ПС. И тук се надявам ти да не се впрегнеш, защото предлагаш интересни казуси и разказваш увлекателни и пълнокръвни житейски сюжети, но в много от картите ти все има нещо важно на куспидата и те моля да уточняваш сигурен ли е часа или трябва да гледаме картата "поливалентно". :012: