Автор Тема: Най-добра позиция на слънцето по отношение на елемента  (Прочетена 29100 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Тази тема не беше ли с практическо-изследователска цел? Или е за групова терапия?  :29:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
За мен темата е "Разбуждането на един Плутон".

А сигурни ли сте, че искате да го разбудите? Често и от по-безобидни планетки се пищи на умряло, какво остава за Плутон.  ;)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
А за какво трябва да го разбуждате (разбуждаме), ако той не иска? Оставете го да прави каквото смята за добре. Щом не пречи на другите.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
Какво толкова една вятърна мелница.

Да се налива някому непоискан акъл в главата и вяра за мен е безсмислено занимание.
Едни хора на елементарни професионални навици и възпитание не успях да науча за две години, вие да не очаквате чудотворен ефект от размяна на реплики? Утре Алито да се издигне от пепелта, да си изхвърли змийската кожа и да полети като волна пеперуда?  :lol_hitting:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
Казах го вече - трябва да се стигне до консенсус,разбира се чрез диалог(спор),друг начин не виждам.

Навремето и на Горбачов "консенсус" му беше любимата дума, ама какво стана накрая - разтури "великий могучий Советский союз".  :D

Santi

• Hero Member
  • Публикации: 660
  • Nonsense
Навремето и на Горбачов "консенсус" му беше любимата дума, ама какво стана накрая - разтури "великий могучий Советский союз".  :D

Сега е модерно да му се казва "своеобразен катарзис"  :D .

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
Аз не смея да пиша в астро темите,че разбрах за наказателна акция,постфашизъм спрямо астро плебеите,а вие за перестройка говорите. :012:

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
Аз не смея да пиша в астро темите,че разбрах за наказателна акция,постфашизъм спрямо астро плебеите,а вие за перестройка говорите. :012:

Мисля да хвана модната вълна, да се направя на скинарче и да газя с подкован гумен ботуш.  :19:

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945

Ти пък, цяла хорарна тема има — винаги може да питаш "Кога ще ме зарадва Х. с директен Марс в осми дом?" :d030:

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
Ти пък, цяла хорарна тема има — винаги може да питаш "Кога ще ме зарадва Х. с директен Марс в осми дом?" :d030:
Ох, леле!  :012:

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
Ааа,кога-това не ме задоволява.А и няма да чакам хорарите да гадаят-колко пъти. :D

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
Ааа,кога-това не ме задоволява.А и няма да чакам хорарите да гадаят-колко пъти. :D

Ще се наложи да се допитвате до текстовете на древните за такива сложни въпроси — колко пъти…

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Дракониада, разбирам позицията ти, с част от нея съм съгласна, но ако продължиш, мисля, че ще бъдеш наказана за 3 дена

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
днес има голям кръст на небето -кардиналите  :-\

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
Без да ми налагаш наказание няма да пиша 3 дни доброволно,но ще поглеждам.Броя го от утре  :)

Това се казва жена с принципи, малко са такива като теб.  ;D