:57: Тъндър, много точно. :85: И аз сега като се замисля по моя единствен съвпад ( марс с нептун) е така. Често мога да сменя избора, но като че ли надделява марс ( в силна позиция , управител на слънце).
Е, Флора, то всеки си има фаворитите сега, това е нормално. :012:
Любителките и притежателките на опозиции,с какво от вас се конфронтирахте за да стигнете "другият край " , кой е компромисът,който направихте с вас за да стигнете "другият край " и как Ви помага Венера при всяка по казуса ?!?
Опозицията е решение.
Рени, като малка бях повече с рачешко-лъвския уклон, много активно дете, все усмихнато, доста популярна, търсена, общителна, състрадателна. В 5ти клас някъде започнаха проблемите, в училище бяха, психически преживях такъв тормоз, защото ми завиждаха - за оценките, за възможностите, че и тогава не бях като сега леко пълна, ами слаба - значи и много хубава бях. И психическо насилие, психическо насилие, бой, бой, глупости, глупости, а Ракът и Лъвовете търсят подкрепа, трябва да имат някой зад себе си, трябва да са харесвани. Изпаднах в депресия, стигнах до констатацията, че никой не ме обича и след това прогресивно започнах да "изстивам" на много бързи обороти. Тогава се сдобих с Козите рога. :012: :012: Отрязах хората и се насочих към това да градя себе си, да стана по-добър човек, в смисъл по-успешен, за да може някой ден всички онези, които са ме тормозили, да им стане гадно като видят - къде стоя аз, къде стоят те. Бях я забравила тази тийн глупост и колко много исках да се случи, но вече започва да си проличава кой накъде е отшъл и как се развива - едната ми любима хубостница ми къса билетчето в градския транспорт, друга моя голяма любимка пече пици в една верига и продава. Та това беше с техния великолепен век. :012: За този период помня, че се е случил по време на пребиваването на Сатурн в Рак - та това беше първата ми среща с дядо Сатъра, от тогава по-лошо не ме е удрял и не вярвам да го направи - сви ми Слънцето и наизвади армадата, подчинена пряко на него. :012: :012: :012:
Реинтеграцията на Рак и Лъв (казвам и Лъв, защото Сатурн е във Водолей - пак знакова опозиция с Лъвския стелиум) беше свръзана много с чувство на срам, на това, че предаваш себе си, за да се превърнеш в мекотело. Това не беше преди толкова много време, като се замисля - преди 4-5 години да е било. Още се учудвам, че успях да го направя сама, без психолози и специалисти там, защото е много странно да преодолееш себе си, когато не виждаш смисъл да го правиш. Но тогава много исках да ми се получат нещата в любовта и мотивирана от това, че промяната е стъпка към успеха, я направих.