Автор Тема: Срещи на участниците от форума  (Прочетена 43154 пъти)

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
Re: Срещи на участниците от форума
« Отговор #120 -: Януари 07, 2015, 12:57:49 pm »
Гледам че още повече съфорумци май ще се съберат за срещата :) Сериозно смятах да дойда, без друго имам много работа в София.
За жалост обаче пътуванията ми се отлагат за следв. или по-следващата седмица. Аз съм от другия край на България и като гледам че температурите в София са с близо 8 градуса по-ниски отколкото тук, ми се изпарява ентусиазма :) За щастие, тук даже и сняг не е падал нито декември, нито този месец.

Аз ще съм в БГ само още няколко седмици и след това не зная кога отново ще имам възможнист да се прибера, така че евентуална среща с всички вас от тук натататък става невъзможна за мен :(

Искрено благодаря на онези, които ми пратиха покана за срещата на лични!
Пожелавам ви да изкарате страхотно!

Happy58

• Гост
« Отговор #121 -: Януари 07, 2015, 04:09:40 pm »
Мей, ние бихме могли да преместим срещата, но от поста ти разбирам, че твоето идване не е с твърда дата ..... за което наистина жалко :(

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #122 -: Януари 07, 2015, 08:17:43 pm »
Аз отпаднах. Друг ще ме смени и...

толкоз.

Какво тук значи някаква си личност?!

Борбата е безмилостно жестока - събота на риба,неделя на Мальовица  ;)

Babyblue

• Hero Member
  • Публикации: 698
« Отговор #123 -: Януари 07, 2015, 10:08:18 pm »
мдааа, мястото - малко трудно се получава, защото средна класа заведения са все с доста народ и приказката ще е трудно чуваема :). Принципно го мислим да е в центъра някъде. Ако някой има подходяща идея, нека да сподели, защото аз от тези средните само за Хепитата се сещам, а те са шумни. Дайте някакви предложения. За мен е много подходящо в новия ресторант на Руския център на Шипка, но там е малко скъпо. Иначе е удобно, просторно, светло, тихо, спокойно, имаше даже и музика на пиано/роял.

ето го, заедно с цените от менюто:

http://sofia.zavedenia.com/3275/menu/

Да ходим другаде тогава? Но и аз не се сещам къде...утре ще разпитам колеги за някои заведения.

Reptil

• Hero Member
  • Публикации: 1945
« Отговор #124 -: Януари 07, 2015, 10:42:03 pm »
Пицарията до Военния клуб беше добра идея.

MayFlower

• Sr. Member
  • Публикации: 457
« Отговор #125 -: Януари 07, 2015, 10:45:00 pm »
Мей, ние бихме могли да преместим срещата, но от поста ти разбирам, че твоето идване не е с твърда дата ..... за което наистина жалко :(

Благодаря Happy, но не бих искала да развалям уговорката ви и отново да мислите нова дата за срещата, само за да се съобразите с мен.
Да, точно, очаквам обаждане от едно посолство във връзка с документи, но не ми е дадена точна дата.

С теб конкретно все не можем да се видим и нещо ни се провалят плановете да се срещнем. Ако искаш, ще ти изпратя на лични номера си тук (от 10 години насам не бях имала българска карта за мобилен телефон :) и ще ти пиша кога ще идвам в София, ако имаш възможност ще се видим за малко.

Babyblue

• Hero Member
« Отговор #126 -: Януари 08, 2015, 07:17:24 am »
Даобре,
а защо не направим срещата към 17-17.30?

Хем ще бде време за вечеря,пък и нали сме си от София,после всеки ще си се прибере или каквото там има да  прави.
Това следобедно време е някакси по средата на деня, някакси ми се вижда странно. Нито е да ядеш,а да седим на едно кафе 2-3 часа е тъпо. ???

Искате ли да го направим така? 17 или 17.30?

И в 20 ч да свършим пак си е рано и 21ч пак е добре. Ще имаме повече време  за приказки :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #127 -: Януари 08, 2015, 08:46:15 am »
Това следобедно време е някакси по средата на деня, някакси ми се вижда странно. Нито е да ядеш,а да седим на едно кафе 2-3 часа е тъпо. ???
Е вие да се угоявате ли ще се събирате или на сладки приказки? Или по това време на деня не ти върви ракията  :012: :012:

Babyblue

• Hero Member
« Отговор #128 -: Януари 08, 2015, 09:05:32 am »
Е вие да се угоявате ли ще се събирате или на сладки приказки? Или по това време на деня не ти върви ракията  :012: :012:

Интересува ли те наистина?

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6498
« Отговор #129 -: Януари 08, 2015, 09:35:50 am »
По-добре да не се напивате, да не става като предишни форумни срещи.  :012: Нали Мара едно време беше пропищяла, че извозвала пияни съфорумки, а пък те след това се държали неблагодарно към нея.

Happy58

• Гост
« Отговор #130 -: Януари 08, 2015, 09:45:10 am »
Да ходим другаде тогава? Но и аз не се сещам къде...утре ще разпитам колеги за някои заведения.

като казвам "скъпо", имам впредвид, че не е от категорията на кварталните заведения. Иначе, като сравним с Хепитата и Виктория (до Военния клуб) цените горе-долу са същите, но пък спокойствието тук е подсигурено.

Часа умишлено е такъв, че да предразполага към приказка и леко хапване, а не ракии-салати-изцепки.

Babyblue

• Hero Member
« Отговор #131 -: Януари 08, 2015, 11:53:01 am »
За интелигентност претендират хората тук,ако е така надали ще има изцепки.
Както прецените :)
« Последна редакция: Януари 08, 2015, 12:32:09 pm от Babyblue »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #132 -: Януари 08, 2015, 11:59:53 am »
Споко, няма да се напиете до козирката и с лимузина да ви извозват  ;D
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Вещичка

• Hero Member
  • Публикации: 1727
  • Виждам те!
« Отговор #133 -: Януари 08, 2015, 12:03:49 pm »
За интелигентност претендират хората тук,ако е така надали ще има изцепки.
Както предцените :)

Женооо, пише се ПРЕЦЕНИТЕ! Кво е това д по средата?  :d030:
Здравият разум е сбор от предрасъдъци придобити до 18 годишна възраст! - Айнщайн

nerealna

• Hero Member
  • Публикации: 592
« Отговор #134 -: Януари 08, 2015, 12:30:37 pm »
мен ако питате, този , който предложи /май хепи беше/ избира дата, място и час , пише я тук и който дойде, дойде. иначе като гледам как вървят нещата, ще има да се пазарите 2 месеца и накрая пак ще има недоволни  ;)