Да, после го добавих защото не бях проучила добре картата (Меркурий на АС - много бърза да сподели без да премисли първо). Снощи намерих казуса и го разгледах само набързо защото ми се спеше вече. Една минута по-рано и Лагна отива в Ревати (Риби). Тъй или иначе Лагна при по-рано родената е на границата между Ревати и Ашвини, което е една от трите ганданта точки, а това отслабва Лагна и оттам цялата карта, поне на теория.
Ще разгледам още. От производните варги на прима виста забелязвам, че навамша не се променя с тези часове на раждане. Промяна има например в Д27, която се използва за оценка на силните и слаби страни на натива, отнасящи се до душата, ума и тялото му. Ще погледна в книгата на Радж Кумар как се тълкува. И при двете в раши има индикации за проблеми в сферата на взаимоотношенията, които както Лили подчерта, могат да се развият в различни посоки - от сменя на партньорите до липсата им. При омъжената Д27 изглежда по-благоприятна откъм положение на у1, дебилитираната Луна, 3-ти и 5-ти дом в сравнение с неомъжената близначка, която заради у1 в 12-ти, неособено силни 3-ти и 5-ти домове и дебилитирана Луна в 8-ми в Д27 би могла да бъде по-силно предразположена към депресивни състояния, неувереност и интровертност в сравнение с другата. Това е просто гадаене от моя страна.