Всички сте прави
Стар, това се отнася до всички производни домове - нали У7 и 7д описват това, което му липсва на човек, отразеното, окето търси и го привлича в партньора в случая. Обаче не дава индикации за брак, а за по-сериозно обвързване. За брак е необходимо и да има връзка с 9д, като юридически аспект на договора.
В тази връзка, тези производни на 7д домове описват характеристиките на следващия човек, с който ще имаш връзка, или който ще те привлече с енергиите на домовите управители, освен това, което търсиш по 7д?
Акрукс е права, защото, ако гледам 7д, той описва бившия ми съпруг. Ако гледам 11д, той описва настоящата ми връзка - Дева с АЦ Козирог. Но кой е казал, че тази връзка ще се задълбочи до брак? Никой. А също така, У9 също ми е Меркурий и не мога за себе си да преценя дали Ръшман е права, като анализира 11д за втори брак или не.
И ако тази връзка не се развие, следващ партньор по 11д ли ми се пада или по 1д...
Малко ми се размива.
ПП Акрукс, доста пъти съм чела Ръшман, но не съм обърнала внимание на твърденията й за Венера. Венера показва какво харесваме. Но мисля, че всички са единодушни, че мястото на У7 показва къде ще срещаме любовта. И да, моята Венера е в Телец, бившият беше с Венера във Везни във 2д, а настоящият е с Луна в Телец. Има някаква повторяемост, но тя е на ниво харесване.