Фортунадес,в твоята карта се ориентирай като за начало.Какви аспекти за брак имаш и кога е възможно да се осъществи заложеното,ти нали си знаеш кога си се омъжила.Имаш ли аспекти за повече от един брак,имала ли си предложения от други,освен от мъжа ти и т.н.Имаш ли аспекти за развод/раздяла?Транзити на тежки планети разгледай,прогресии,дирекции и накрая солар.
П.П Видях,че Акрукс е написала .
И откъде ги измисли тези тригони в картата на девер ти ,които Луната прави?С Уран ,Сатурн?!Те са в нехармонични стихии и квадратни знаци,Луната е отмината аспектите и с двете планети.
Сафо,
Ето за това казах че ми е адски объркващо да чета различни автори на астролози, които имат техники за предсказване.
Пускам отказ от книгата на Ръшман. Как да го разбирам това преди да напусне знака?
Не се ли пуска наталната карта и не се ли дава напред във времето, преди да излезе от знака, за да се видят сходящите аспекти на Луната?
Как да разбера какви аспекти ще има в тази карта на девер ми Луната преди тя да напусне знака?
Те го пишат, но не го обясняват как да стане. Не го разбирам. Имам програма, която мога да дам напред или назад до секунди или минуни и там вече гледам аспектите - Solar Fire.
В картата на девер ми Луната е на 23 градуса в Овен, докато стигне 30 грауда Овен, не трябва ли да направи още сходящи аспекти с други планети? Ето че ти знаеш за това, че "Те са в нехармонични стихии и квадратни знаци,Луната е отмината аспектите и с двете планети.", но от къде го знаеш, къде си го чела? И аз искам да чета и да знам, за да не пиша глупости, от които после ме е срам. Какво означава квадратни знаци, също не знам.
Ръшман обяснява, че дори и квадрат и опозиция пак са аспекти за брак, стига те да са сходящи, но дали ще се проявят това вече никой не може да каже.
В моята карта съм гледала, че имам аспект за брак заради Юпитер У7 съвпад със Слънцето ми в Овен. В женска карта нали се гледат аспектите на Слънцето с потенциалните управители на 7ми дом, също се гледа дали има връзка с 4-ти , 10-ти и 1-ви дом, а за подпис 9-ти дом. И тъй като естествения управител на 9-ти дом Юпитер, при мен е У7 съвпад със Слънцето ми, аз стигам до извод, че имам поне 1 аспект за брак
Трудни са ми прогресиите, защото там нещата пак са навързани. Какво да гледам по прогресия в моята карта У7 ли, какви аспекти прави по прогресии?
Благодаря ти!